Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Starostlivosť o pleť a telo / 25. jún 2019

Prečo je v lete starostlivosť o pleť taká dôležitá?

Letné obdobie je nielen časom radosti zkrásneho počasia azoddychu pri vode, ale je aj výzvou pre celý náš organizmus ataktiež pre našu pleť. Každá dáma, ale imuži snami budú súhlasiť, že aj kvalita pleti je dôležitou súčasťou našej celkovej pohody.

Prečo je v lete starostlivosť o pleť taká dôležitá?

Letné obdobie je nielen časom radosti z krásneho počasia a z oddychu pri vode, ale je aj výzvou pre celý náš organizmus a taktiež pre našu pleť. Každá dáma, ale i muži s nami budú súhlasiť, že aj kvalita pleti je dôležitou súčasťou našej celkovej pohody. Asi nikto sa necíti fajn, ak má tvár posiatu vyrážkami alebo rôznymi opuchmi spôsobenými nedostatočnou starostlivosťou o pokožku. Takže, starostlivosť o pleť je dôležitá celoročne, ale zvlášť počas leta. Prirodzene najväčšia pozornosť sa týka pleti na tvári, ale treba sa starať o pokožku na celom tele. Existuje veľa spôsobov ako to docieliť, a zväčša k dosiahnutiu cieľa nevedú žiadne komplikované metódy. Treba len vedieť, kde a ako začať a čo urobiť pre správnu starostlivosť o pleť počas horúcich a sparných letných mesiacov.

Očné krémy s UV filtrom

Pomerne zanedbávaná je starostlivosť o oči, čo sa týka pleti okolo nich. A je to veľká a zbytočná chyba, ktorú mnohé ženy robia. Pokožka okolo očí je totiž veľmi citlivá a hlavne v lete pomerne ťažko zvláda kombináciu mejkapu, vysokých teplôt a intenzívneho slnečného žiarenia. Preto je fajn aplikovať si pravidelne očné krémy, ktorých účelom je regenerácia pokožky okolo očí. V skratke povedané – ak si budete pravidelne aplikovať kvalitný očný krém, vyhnete sa neobľúbeným kruhom pod očami. Okrem toho, pokiaľ si očný krém aplikujete aj ráno, je fajn mať očný krém s UV filtrom, ktorý bráni prenikaniu škodlivého žiarenia. Môžeme povedať, že očné krémy majú v tomto prípade nielen estetickú funkciu, ale prospievajú aj vášmu zdraviu a pohode. Určite by nemali chýbať v kozmetickej výbave každej ženy, ktorá sa chce skutočne kvalitne starať o svoj vzhľad a chce sa cítiť dobre.

Pleťové krémy zmiernia následky slnka

Niekto znáša slnko úplne bez problémov a po prvých dňoch sa opáli do bronzova, niekto iný je hneď červený a spálený. V tomto prípade veľmi pomáhajú kvalitné pleťové krémy s viacerými prospešnými účinkami. Pleťový krém je ideálne aplikovať celoročne, keďže prospieva k regenerácii a hebkosti pokožky, tak ťažko skúšanej naším náročným životným štýlom. V lete význam pleťového krému vzrastá jednak preto, že sme častejšie na priamom a silnom slnku, čo dáva pokožke zabrať, ale taktiež sa v dôsledku teplého počasia častejšie sprchujeme, čo zase vysušuje našu pokožku. Takže v tomto prípade plní pleťový krém svoju regeneračnú funkciu, obnovuje hebkosť pokožky a jej dobrú kondíciu. Ak sa chcete cítiť v lete krásna a dobre znášať následky slnečného počasia, nemali by ani pleťové krémy chýbať vo vašej výbave.

Leto skúškou pre vašu pokožku

Okrem očných a pleťových krémov existuje ešte veľa rôznych doplnkov a spôsobov ako udržať aj počas horúceho leta svoju pokožku hebkú a zdravú. Pokiaľ vás zaujali očné a pleťové krémy, môžete si pozrieť aktuálnu ponuku na Deliashop.sk, odkiaľ si ich viete aj okamžite a jednoducho zakúpiť. Na leto sa treba pripraviť a neradno podceniť silu slnečného žiarenia. Veríme, že si leto užijete a ochránite aj vašu pokožku a pleť.

1450

Súvisiace články