Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Starostlivosť o pleť a telo / 28. február 2019

To najlepšie z estetickej medicíny pod jednou strechou

Každá žena vie, že nájsť tú správnu kaderníčku, kozmetičku či manikérku je veľmi náročnou úlohou. Ato sme iba pri základných potrebách.

To najlepšie z estetickej medicíny pod jednou strechou

Každá žena vie, že nájsť tú správnu kaderníčku, kozmetičku či manikérku je veľmi náročnou úlohou. A to sme iba pri základných potrebách. Omnoho ťažšie to je v prípade, keď hľadáme náročnejšie služby či zákroky, napríklad estetickú dermatológiu či plastickú chirurgiu.

V prípade invazívnejších zákrokov si predsa chyby dovoliť nemôžeme. Našťastie však existuje miesto, ktoré spojilo špičku slovenskej plastickej chirurgie aj estetickej dermatológie pod jednu strechu. Tým miestom je Concept Clinic v Bratislave.

O klinike

Concept Clinic pôsobí v krásnom bratislavskom komplexe Zuckermandel pri nábreží Dunaja. Interiéry sú ladené v jednoduchej bielej farbe, ktorá pôsobí veľmi čisto a ani z ďaleka nepripomínajú nemocničné priestory. Interiér kliniky dbá na detaily a bol navrhnutý v duchu feng šuej, čo na klientov pôsobí harmonicky a upokojujúco.

1 2

Koncept kliniky tvoria 4 piliere: Beauty, Medical , Body a Academy, pričom každý z nich je postavený na špičkovej odbornosti, exkluzívnych produktoch a tých najlepších prístrojoch. Klinika je navyše držiteľom najvyšších medzinárodných certifikátov kvality ISO, TUV a GCR certifikátu.

Tím Concept Clinic

Tím odborníkov v Concept Clinic sa v roku 2019 rozrástol o ďalšieho odborníka, MUDr. Jozefa Hederu, ktorý je zároveň aj spolumajiteľom kliniky spoločne s MUDr. Petrom Žiakom. Špička slovenskej plastickej chirurgie takto vytvorila unikátny koncept, ktorý má za sebou nenahraditeľné skúsenosti a množstvo odoperovaných pacientov nielen zo Slovenska, ale aj zahraničia. MUDr. Peter Žiak napríklad dlhoročne pôsobil v Čechách, kde sa mu do rúk zverilo viac ako 2000 zahraničných klientov.

mudr. ziakMUDr. Peter Žiak, PhD., plastický chirurg

Absolvent lekárskej fakulty Univerzity Komenského v Bratislave dlhoročne pôsobil v zahraničí pre nemeckú, švajčiarsku či rakúsku klientelu. Je spoluzakladateľom Concept Clinic pôsobí súčasne aj ako odborný garant oddelenia plastickej chirurgie.

 

Mudr. Jozef Hedera 1

MUDr. Jozef Hedera, plastický chirurg

Aj kariéru MUDr. Jozefa Hederu odštartovalo štúdium na Univerzite Komenského, pričom ďalšie skúsenosti získaval na prestížnych klinikách na Slovensku aj v zahraničí. Práve preto patrí k najvyhľadávanejším plastickým chirurgom slovenskej aj zahraničnej klientely.

Najpopulárnejšie zákroky

Tak, ako to je trendom vo svete, aj na Slovensku je jedným z najpopulárnejších zákrokov zväčšenie prsníkov. Nasledované je zmenšením prsníkov, korekciou viečok, nosa a ušníc, faceliftingom, liposukciou či abdominoplastikou. Ani tie najbežnejšie zákroky sa však nevyhýbajú neustálym inováciám a Concept Clinic ich doslova vyhľadáva.

Novinkou je napríklad abdominoplastika a facelifting, pri ktorých sa používa špeciálne tkanivové lepidlo. Používa sa za účelom redukovania pooperačných opuchov, modrín a rýchlej rekonvalescencie. Tento spôsob zákrokov robí na Slovensku len MUDr. Peter Žiak, pričom Concept Clinic má pre Slovensko exkluzivitu v používaní tejto metódy. Veľmi vyhľadávaným zákrokom nielen slovenskej ale aj zahraničnej mužskej klientely, je penoplastika – zväčšovanie a predlžovanie penisu. Novinkou v rámci Concept clinic je aj transplantácia vlasov, na ktorú sa dlhé roky špecializuje MUDr. Jozef Hedera.

Beauty a Body
Okrem plastickej chirurgie však v Concept Clinic nájdete aj dlhoročných profesionálov z odvetvia estetickej dermatológie a formovania tela. Silné ženské duo zastupuje dermatovenerologička MUDr. Diana Višňovská spolu s onkodermatologičkou MUDr. Zuzanou Murárovou. Pomôžu vám teda nielen s bežnými zákrokmi týkajúcimi sa estetickej dermatológie, či najnovšími anti-aging zákrokmi, ale predovšetkým prevencia a zdravá koža je to, čo v Concept Clinic naozaj nezanedbávajú a postarajú sa o Vašu pleť, pokožku, zdravie a krásu komplexne.

5

V rámci Body Vám zase pod dohľadom certifikovaných odborníkov pomôžu nájsť kondíciu, harmóniu tela a duše. Môžete sa tešiť na skupinové cvičenia jógy, pilatesu, tai-ci a novinkou je veľmi vyhľadávaná tvárová gymnastika. Concept Clinic spája všetko, čo vám pomôže dosiahnuť fyzickú aj duševnú harmóniu.

    2897

    Súvisiace články