Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Starostlivosť o pleť a telo / 25. január 2018

6 nových beauty gadgetov

Beauty priemysel napreduje míľovými krokmi o čom svedčia neustále pribúdajúce technologické novinky. Ktoré nás prekvapili hneď od začiatku roka?

6 nových beauty gadgetov

Beauty priemysel napreduje míľovými krokmi o čom svedčia neustále pribúdajúce technologické novinky. Ktoré nás prekvapili hneď od začiatku roka?

Foreo UFO

Každá beauty maniačka sa už určite stretla so zariadeniami značky Foreo. Táto novinka však premieňa starostlivosť o pokožku na 80-sekundový rituál. Úplne nahrádza masky a okrem toho ponúka LED terapiu, kryoterapiu a sonické impulzy, vďaka čomu prenikajú látky hlboko do pokožky.

NuBody Skin-Toning Device

Konečne nástroj na domáce použitie, ktorý nám pomôže s tónovamím. Mikro elektrické impulzy zapezpečujú svalové kontrakcie, vďaka čomu nielen vyhladzuje pokožku, ale aj spevňuje svlastvo.

1

Neutrogena Skin360

Maličká násadka na smartfóny dokáže dokonale zanalyzovať stav vašej pokožky- jej hydratáciu, tvorbu vrások či veľkosť pórov a následne odporučí vhodný produkt.

2

Philips VisaPure

Čistiace kefky na pleť tu už síce boli, no táto je inovovaná a vylepšená. Má až 20-tisíc štetín, ktoré prenikajú hlboko do pórov, kde ich perfektne vyčistia. Okrem toho má prídavné hlavice, ktoré jednoducho vyčistia pleť v okolí nosa a ďalšiu relaxačnú-masážnu hlavicu.

3

HoMedics Beauty Duo

Maličké zariadenie, ktoré využíva teplotu na aktiváciu a zefektívnenie kozmetických prípravkov akými sú séra, hydratačné krémy či liečivé oleje. Takisto dokonale uvoľňuje pokožku, čím ideálne prispieva k relaxácii.

5

ReVive Poof Acne

Ak vás dokáže vystresovať aj tá najmenšia vyrážka, tento malý prírstroj je pre vás. Vďaka svetelnej LED terapii sa postará o zneškodnenie akejkoľvek nedokonalosti, od čiernych až po biele bodky. Dokáže ich zneškodniť už v úplných zárodkoch.

6

Foto: archív značiek

    1370

    Súvisiace články