Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Starostlivosť o pleť a telo / 9. január 2018

David Beckham má vlastnú kozmetickú líniu

Značka Biotherm už v máji v roku 2016 oznámila, že jej najnovším ambasádorom pre pánsku líniu sa stane futbalová legenda, David Beckham, no vtedy zrejme nikto nečakal, že samotný futbalista sa bude podieľať na jej vytváraní. Skupina L’Oréal sa totiž rozhodla vyvinúť celú produktovú líniu pod jeho menom.

David Beckham má vlastnú kozmetickú líniu

Značka Biotherm už v máji v roku 2016 oznámila, že jej najnovším ambasádorom pre pánsku líniu sa stane futbalová legenda, David Beckham, no vtedy zrejme nikto nečakal, že samotný futbalista sa bude podieľať na jej vytváraní. Skupina L’Oréal sa totiž rozhodla vyvinúť celú produktovú líniu pod jeho menom. A čo v nej nájdete? Všetko to, čo moderný muž potrebuje.

 

 

 

Línia House 99 obsahuje všetko od starostlivosti o tetovania až po olej na bradu. Dokopy ju tvorí 21 produktov, ktoré boli vyvinuté pod dohľadom expertov. "Keď idem ku kaderníkovi, všetci čakajú, že prídem z niečim novým. House 99 bol navrhnutý s tým, aby poskytol každému inšpiráciu. Produkty by mali umožniť vytvárať rôzne štýly a byť kreatívnym," povedal Beckham.

1

2

3

4

Názov línie je inšpirovaný významným rokom v živote Davida Beckhama, kedy sa oženil s Victoriou, zároveň sa mu vtedy narodil syn a klub, za ktorý vtedy hral- Manchester United sa stal majstrom.

5

6

Foto: archív značky

    1213

    Súvisiace články