Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Starostlivosť o pleť a telo / 5. august 2015

TIPY PRE VÁS: TOP 5 medzi opaľovacími prípravkami

Slnko je oddávna považované za zdroj života. Ovplyvňuje množstvo vitálnych funkcií a v určitom zmysle pozitívne vplýva aj na stav našej mysle.

TIPY PRE VÁS: TOP 5 medzi opaľovacími prípravkami

3.8.2015

Slnko je oddávna považované za zdroj života. Ovplyvňuje množstvo vitálnych funkcií a v určitom zmysle pozitívne vplýva aj na stav našej mysle. Ak si ho chcete užívať naplno a čerpať z neho energiu, nemali by ste zabúdať na škodlivé UV žiarenie, voľné radikály či dehydratáciu pokožky. Pripravili sme pre vás prehľad najlepších ochranných opaľovacích prípravkov.

Juvena_Sunsastion_PR

JUVENA Sunsaton
Nová línia opaľovacích prípravkov švajčiarskej značky Juvena zjednocuje hĺbkovú a efektívnu omladzujúcu starostlivosť s pokrokovou ochranou pred slnkom.
Pre rýchle opálenie ponúka opaľovacie mlieko s omladzujúcim účinkom Classic Bronze Anti-Age Lotion SPF 10. Obsahuje aktívnu zložku Tyr-Excel, ktorá stimuluje činnosť melanocytov a prispieva k rýchlejšiemu, hĺbkovému a dlhotrvajúcemu opáleniu pokožky. Toto mlieko je určená pre pokožku s nízkou citlivosťou na slnko. Pre vyššiu ochranu je tu Superior Anti-Age Lotion SPF 30.
Najjednoduchší spôsob, ako rozmaznať pokožku celého tela, a súčasne ju efektívne chrániť pred slnkom, predstavuje suchý olej Superior Anti-Age Dry Oil Spray SPF 25. Má zamatovú, olejovú, no ľahkú konzistenciu, ktorá pokožke dodáva jemný lesk a v okamihu zvýrazňuje opálený efekt. Cenný kokteil ošetrujúcich zložiek pokožke dodáva pružnosť a pevnosť, pri zachovaní najvyšších štandardov slnečnej ochrany.

Shiseido
SHISEIDO Expert Sun Aging Protection
Rad Expert Sun Aging Protection zaisťuje spoľahlivú ochranu pokožky pred slnkom a v kontakte s vodou alebo potom sa jeho inovatívna ochrana stáva ešte účinnejšou. Pleťový krém a mlieko na telo zázoveň zabraňujú vysúšaniu pokožky a pohodlne sa aplikujú. Predáva Marionnaud Paris.

THALGO_Lait_Activateur_de_Bronzage
THALGO Bronzing Activator Lotion
Aktivátor opálenia THALGO zvyšuje intenzitu opálenia a predlžuje jeho trvanie bez nadbytočného slnenia. Obsahuje výťažok z Aloe vera, ktorý pokožku intenzívne hydratuje a regeneruje. Predáva Marionnaud Paris.

Piz_Buin_Instant_GlowPIZ BUIN® INSTANT GLOW™ Skin Illuminating Sun Spray
Prvý prípravok na opaľovanie od PIZ BUIN® pre okamžité skrášlenie a ochranu pokožky. Je obohatený o delikátne svetlo odrážajúce perličky, ktoré pokožku v okamihu rozjasnia zlatistým leskom a zvýraznia jej prirodzený tón. Poskytuje pokožke okamžitú a efektívnu ochranu pred UVA/UVB lúčmi. Rýchlo absorpčné, nemastné a nelepivé zloženie hydratuje pokožku. Odolný proti potu a vode, neobsahuje žiadne samoopaľovacie zložky.
Dostupné vo verziách s ochranným faktoromSPF 15 a SPF 30

anthelios-xl-creme-confortLa Roche-Posay ANTHELIOS XL Cream
La Roche-Posay rozširuje rad Anthelios pre všetky typy citlivej pokožky a pre všetky stupne slnečnej expozície. Prichádza s vylepšenými textúrami a obohatením prípravkov o Baicalín, exkluzívnu antioxidačnú látku, ktorá vykazuje biologickú účinnosť proti dlhovlnnému UVA žiareniu. ANTHELIOS XL Cream nezanecháva biele stopy, je ideálny na normálnu až suchú pleť, fotostabilný, nekomedogénny, vysoko vodeodolný, bez parfumu, bez parabénov a hypoalergénny. Dostupný s SPF 30 a SPF 50.

pripravila: Jana Zajasenská

 

    12473

    Súvisiace články