Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Starostlivosť o pleť a telo / 21. november 2013

Tipy pre vás: Whipped Crème Foundation

Nový make-up od Max Factor bol vyvinutý pre ženy obľubujúce penovú konzistenciu make-upov, ktoré však odrádzal ich sprievodný, pleť vysúšajúci efekt. Whipped Crème Foundation je odpoveďou na túžbu po hladkom hydratačnom make-upe, ktorý umožní regulovať lesk pleti, pričom zvýrazní jej prirodzenú žiarivosť v jedinom rýchlom kroku s jednoduchou aplikáciou.Nový polomatný make-upDebutovej skúške bol make-up vystavený v zákulisí módnej prehliadky Valentino pre jeseň/zimu 2013.

Tipy pre vás: Whipped Crème Foundation

21.11.2013

Nový make-up od Max Factor bol vyvinutý pre ženy obľubujúce penovú konzistenciu make-upov, ktoré však odrádzal ich sprievodný, pleť vysúšajúci efekt. Whipped Crème Foundation je odpoveďou na túžbu po hladkom hydratačnom make-upe, ktorý umožní regulovať lesk pleti, pričom zvýrazní jej prirodzenú žiarivosť v jedinom rýchlom kroku s jednoduchou aplikáciou.

00050hNový polomatný make-up
Debutovej skúške bol make-up vystavený v zákulisí módnej prehliadky Valentino pre jeseň/zimu 2013. Kreatívna riaditeľka Pat McGrath ho použila na vytvorenie nádhernej a bezchybnej polomatnej pleti, ktorá je základom líčenia v prichádzajúcom období: „Polomatný vzhľad pleti, ktorý sme použili pri líčení módnej prehliadky Valentino, bol nádherný. Pleť je na pohľad matná, ale má v sebe nádych žiarivosti – je naozaj svieža, pôvabne žiarivá. Žiadny lesk, len sofistikovanosť a bezchybný vzhľad. Presne taký, aký by mal byť základom každého líčenia v aktuálnom období jesene a zimy."






Pat McGrath tiež radí, ako si majú ženy nový make-up naniesť, aby pôsobil dokonalo: „Jednoducho ho končekmi prstov naneste na pleť a rovnomerne rozotrite. Prekryje všetky chybičky krásy a utlmí prílišný lesk. Vytvorí matný povrch s príťažlivým jasom."

Max_Factor_Whipped_Creme_KV

Ako pôsobí?

Niektoré make-upy, napríklad tie s penovou konzistenciou, pleť vysušujú, pretože ich zloženie neobsahuje vodu. Výsledkom je odlupujúca sa pleť, poprípade „popraskaný" vzhľad. V snahe predísť tomuto efektu obohatil Max Factor make-up Whipped Crème Foundation o hydratačné zloženie s dvojitým účinkom. Voda a glycerín v make-upe sú zárukou toho, že pleť sa nevysuší, a súčasne umožní regulovať nadmerný lesk.
Max_Factor_Whipped_Creme_skupina
ZMATŇUJE: Max Factor Whipped Crème Foundation obsahuje zmatňujúce silikónové čiastočky pre redukciu lesku. Podporujú rozptýlenie svetla dopadajúceho na pleť.

UPRAVUJE ŠTRUKTÚRU: Hydratačné zloženie spája čiastočky vody a glycerínu, čím predchádza vysúšaniu pleti. Zanecháva ju sviežu, vláčnu a perfektne jednotnú.

VYTVÁRA DOKONALÝ POVRCH: Kombinácia zmatňujúcich čiastočiek, vody a glycerínu zaručuje bezchybný, polomatný povrch pleti. Pleť, aj keď je zmiešaná, si zachová matný, žiarivo-svieži vzhľad.

 

    11840

    Súvisiace články