Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Starostlivosť o pleť a telo / 8. august 2013

TIPY PRE VÁS: Vôňa BOSS JOUR Pour Femme

Nová sofistikovaná dámska novinka od BOSS Parfums čerpá inšpiráciu v prvých lúčoch slnka. Nabáda ženy, aby sa chopili všetkých príležitostí a vytvárali si každý deň svoj vlastný príbeh.

TIPY PRE VÁS: Vôňa BOSS JOUR Pour Femme

8.8.2013

Boss_Jour_Pour_Femme_01Nová sofistikovaná dámska novinka od BOSS Parfums čerpá inšpiráciu v prvých lúčoch slnka. Nabáda ženy, aby sa chopili všetkých príležitostí a vytvárali si každý deň svoj vlastný príbeh. Elegantné zloženie zachytáva tri dôležité stránky ženy – svetlo, inšpiráciu a eleganciu.

Svetlo odráža rannú vitalitu ženy. Šťavnatá citrusová sviežosť kvetov grapefruitu a limety vyžaruje energiu prvých lúčov slnka. Vyvoláva príjemný pocit očakávania z nového dňa. Biely buket frézie a konvaliniek v srdci vône odráža krásu a pestrosť, vyjadruje nekonečné spektrum možností a inšpirácií v živote každej ženy. Prídavok zemolezu, ktorý k úplnému rozkvetu potrebuje dostatok slnka, odráža odhodlanosť ženy BOSS využiť počas dňa všetky príležitosti. Bohatý pižmový základ tvoria zemité tóny bielej brezy a krémovej ambry. Vnášajú do vône vláčnosť a sú odrazom jedinečnej ženskej sily a schopnosti postaviť sa k príležitostiam s eleganciou a vyrovnanosťou.

Príjemný spôsob, ako začať deň
V kampani parfumov, tentoraz s mottom „Toto bude tvoj deň", sa už po druhý raz predstavuje herečka Gwyneth Paltrow. Stelesňuje ženu BOSS, odzrkadľuje jej ženskosť, eleganciu a ľahkosť vo všetkých úlohách, ktorých sa ujíma. Či už pri natáčaní, pri rannom zhone na ceste do školy, alebo počas dôležitých obchodných stretnutí. „Páči sa mi, že sa značka chopila príležitosti vyjadriť viaceré stránky života žien. Podľa mňa je vôňa BOSS JOUR Pour Femme žiarivá, krásna a svieža – rozhodne podporí dobrú náladu. Má v sebe prvky optimizmu, je povzbudzujúca a dodáva energiu. Predstavuje príjemný spôsob, ako začať deň," nadchýňa sa Gwyneth.

Boss_Jour_Pour_Femme_02

Boss_Jour_Pour_Femme_03Jednoduchý, ale pôsobivý flakón
Nový parfum nadväzuje na úspech vône BOSS NUIT Pour Femme a zároveň ju perfektne dopĺňa. Dvojica je ideálnou kolekciou vôní na deň aj noc, ktorú ocenia aktívne ženy na celom svete. Úzky, ženský a krásne tvarovaný flakón vôňu dokonale evokuje. Vyniká elegantným krištáľovým uzáverom, ktorý vďaka odrazom svetla pripomína ranné lúče slnka. Tak ako šperk či módny doplnok ho zdobí zlatý pásik s jagavým efektom, ktorý je pri dopadajúcom svetle naozaj pôsobivý.

Letná nálada v bielej
Móda značky BOSS je známa precíznymi strihmi a luxusnými materiálmi, predstavuje synonymum módy pre moderné sofistikované ženy. Pre reklamnú kampaň zvolili tvorcovia štyri outfity poukazujúce na pestrosť dámskej módy, ktorá prostredníctvom bielej dokáže vyjadriť viaceré nálady. „Biela, či už je číra alebo jemne maslová, je dokonalou farbou na vyjadrenie letnej nálady. Keď sa pozriete bližšie na štýl Gwyneth, zistíte, že aj keď si volí veľmi jednoduché kúsky, nosí ich výnimočne elegantným spôsobom. Ženy sa chcú cítiť krásne a žensky, ich život je v súčasnosti veľmi aktívny. Gwyneth je dokonalým príkladom ženy, ktorá vždy vyzerá bezchybne, jej outfit zakaždým vyjadruje jednoduchosť, modernosť a komfort pri nosení," dopĺňa Eyan Allen, tvorivý riaditeľ dámskeho oblečenia BOSS Womenswear.

Boss_Jour_Pour_Femme_04 Boss_Jour_Pour_Femme_05

zdroj: Glamour Slovakia



 

    7847

    Súvisiace články