Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Starostlivosť o pleť a telo / 25. jún 2013

TIPY PRE VÁS: Power Woman

Tajomstvom každej dynamickej úspešnej ženy je jedinečná kombinácia zručností, znalostí a prirodzenej charizmy. Toto všetko má dnešná moderná žena, ktorá presvedčí všade.

TIPY PRE VÁS: Power Woman

25.6.2013

Tajomstvom každej dynamickej úspešnej ženy je jedinečná kombinácia zručností, znalostí a prirodzenej charizmy. Toto všetko má dnešná moderná žena, ktorá presvedčí všade. Keď odhaľuje svoju inteligenciu a rozhľad v zasadacej miestnosti v práci, keď rozdáva teplo v súkromí svojej rodiny, aj keď používa jemné zbrane zvádzania počas romantických chvíľ. Hrá na výhru s eleganciou a sebavedomím.

oriflame_power_women_1

Na oslavu žien dnešných čias, ktoré kráčajú dopredu a plnia si svoje sny o úspechu, Oriflame vytvoril vôňu so špeciálnym podpisom, hodnú ich vášne a charizmy. Power Woman, silná, absolútne ženská vôňa, je rovnako nezabudnuteľná ako žena, ktorá ju nosí.

oriflame_power_women_2Silné kvetinové tóny frézie, jazmínu a pomarančových kvetov sa miešajú so zmyselným pačuli, slnečným jantárom a teplom bieleho zázvoru. Pôsobivá kombinácia intenzívnych ingrediencií vytvára dômyselný moderný a vibrujúci parfum.

Toaletnú vodu Power Woman vytvorili známi parfuméri Evelyne Boulangerová a Maurice Roucel. Jedinečný flakón sa podbá kryštálovej šachovej figúrke, dáme, ktorá ovláda hru a ešte väčšmi symbolizuje ženu na úplnom vrchole jej hry. Víťazstvo je povznášajúci zážitok, ktorý inšpiruje a pomáha dosiahnuť osobný rast v každej oblasti života.
Nová, príťažlivá toaletná voda Power Woman je pre ženu, ktorá mieri vysoko a vie presne, čo chce. Buďte sebavedomá v každej situácii, buďte Power Woman!

zdroj: Oriflame

 

    11575

    Súvisiace články