Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Starostlivosť o pleť a telo / 4. december 2012

TESTOVALI SME: Balzamy na pery Hurraw!

Vietor, mráz, slnko... zima je pre mnohých spojená s pravidelným problémom.

TESTOVALI SME: Balzamy na pery Hurraw!

3. 12. 2012

Vietor, mráz, slnko... zima je pre mnohých spojená s pravidelným problémom. Vysušené a popraskané pery nám znepríjemňujú život niekedy aj celé mesiace. Preto sme sa rozhodli otestovať pre vás novinku na česko-slovenskom trhu – balzamy HURRAW
!

Balzamy na pery Hurraw! pochádzajú z malého mesta Whitefish v Montane, obklopeného vrcholmi hôr Národného parku Glacier. Výrobe týchto produktov predchádzala túžba a po dokonalom balzame na pery. Nevieme ako ste na tom vy, ale pre nás je takýto balzam vyrobený z prvotriednych, čisto prírodných surovín, je trvácny, zaujímavý, nie je lepivý, príliš lesklý ani aromatický a ani po celom dni vo vrecku nohavíc sa neroztečie. Trvalo to roky, no podarilo sa. Vznikol Hurraw!, ktorý všetkým týmto kritériám zodpovedá. Milujeme ho a veríme, že vy budete tiež!

 

HURRAW_4x6_postcard
Prečo sú balzamy na pery Hurraw! také jedinečné?
Vďaka piatim slovám je tento čisto prírodný produkt vhodný pre ľudí s akámkoľvek životným štýlom, stravovacími návykmi, či vierovyznaním.

VEGAN: Nielen, že tieto balzamy nie sú testované na zvieratách, ale tieto testy nevykonáva ani žiadny dodávateľ surovín. Neobsahujú žiadne živočíšne prvky, dokonca ani včelí vosk. Namiesto neho je použitý kandelilový vosk (Euphorbia Cerifera), ktorý má ošetrujúce, hydratujúce a vyhladzujúce účinky.

RAW: Balzamy na pery Hurraw! obsahujú surové rastlinné oleje a maslá, ktoré sú spracované pri teplote nižšej ako 48 °C, a sú tak stále plné prospešných živín a enzýmov.

ORGANIC: Balzamy Hurraw! obsahujú len organické (BIO) ingrediencie.

KOŠER PARVE: Sú vyrobené z čisto rastlinných surovín. Všetko použité ovocie, bolo dôkladne skontrolované, či neobsahuje nečistoty, červy, hmyz a pod.

NETOXICKÉ: Vedeli ste, že väčšina rúžov a leskov na pery sa vyrába z vazelíny, čo je vedľajší produkt ťažby ropy, s ktorým je spojené mnoho zdravotných rizík vrátane rakoviny? Balzamy na pery Hurraw! neobsahujú žiadny petrolej, konzervačné látky ani zvýrazňovače chuti či farby.

Základné zložky balzamov Hurraw!
Mandlový olej sa stáročia radí medzi najluxusnejšie kozmetické oleje. Intenzívne hydratuje, zjemňuje a upokojuje. Kokosový olej chráni pred voľnými radikálmi a vie si poradiť aj s chronickými zápalmi pier. Kakaové maslo je bohaté na prírodné antioxidanty a zlepšuje pružnosť pokožky. Tiež božsky vonia. Jojobový olej necháva pery hodvábne hladké vďaka obsahu vitamínu E a nenasýtených mastných kyselín. Olivový olej, bohatý na antioxidanty, vitamíny A a E, má hojivé účinky. Ricínový olej s vzácnou kyselinou rycinolejovou má silne premasťujúci a hojivý efekt.

HURRAWBALM__retailbox
„Hneď ako som si naniesla škoricový Hurraw!, bola som nadšená jeho jemnou konzistenciou a vôňou, ktorá mi pripomenula ikonické americké žuvačky so škoricovou príchuťou. Aj niekoľko ďalších verzií, ako je root beer či pelendrek vám napovie, že pôvod týchto balzamov je v Amerike. Zaujal ma tiež inovatívny tvar tuby, vďaka ktorému sa neskotúľa zo stola. To, že všetky obaly sú z recyklovaných materiálov je prístup, ktorý mi je veľmi sympatický."
                                                                    Janka – šefredaktorka Top Fashion

„V prípade tohto balzamu možno oceniť jeho šikovný minimalistický dizajn. Zúžený oválny tvar aplikačnej plochy zjednodušuje nanášanie. Napriek pomerne intenzívnej aróme cítiť po aplikovaní nenásilnú prirodzenú príchuť. Balzam pôsobí príjemne a má pomerne dlhotrvajúci účinok aj pri nanesení jemnej vrstvy."
                                                                     Anka – redaktorka Top Fashion


 

 

    7736

    Súvisiace články