Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Šport a fitness / 7. február 2019

Ohňom a ľadom proti tuku

Niekedy si ani dostatok pohybu azdravá strava jednoducho nedokážu poradiť stvrdohlavými tukovými vankúšmi, ktoré nás ženy, trápia počas celého roka, nielen vlete. Pridajte do svojho arzenálu ďalšiu zbraň proti tuku, ktorej už celulitída alebo ovísajúca pokožka jednoducho bude musieť podľahnúť.

Ohňom a ľadom proti tuku

Niekedy si ani dostatok pohybu a zdravá strava jednoducho nedokážu poradiť s tvrdohlavými tukovými vankúšmi, ktoré nás ženy, trápia počas celého roka, nielen v lete. Pridajte do svojho arzenálu ďalšiu zbraň proti tuku, ktorej už celulitída alebo ovísajúca pokožka jednoducho bude musieť podľahnúť.

Obdobie sviatku Sv. Valentína síce patrí najmä zaľúbencom, no my si myslíme, že je ideálnym sviatkom na to, aby sme urobili radosť samým sebe. Perfektným darčekom, ktorý vám dvihne sebavedomie je práve procedúra, ktorá sa zameria na tie miesta, ktoré vám spôsobujú vrásky. Prebytočný tuk rieši moderná kozmetika aj zdravotníctvo rôznorodými prístupmi a procedúrami. Ako si však vybrať tú správne pre seba? Dve najpopulárnejšie a najefektívnejšie procedúry, kryolipolýza a laser SlimLipo bojujú proti tuku ľadom a ohňom. Ako fungujú?

Kryolipolýza

Ako názov napovedá, kryolipolýza bojuje proti tuku chladom. Unikátny prístroj neinvazívnym a bezbolestným spôsobom doslova zmrazí tukové bunky. Po zmrazení tieto bunky odumierajú a následne sú z tela vyplavené bielymi krvinkami. Výsledok je trvalý a porovnateľný s klasickou lipsukciou.

Pre koho je určená?

Ak chcete výsledky vidieť ihneď, táto procedúra je pre vás. Už prvé sedenie garantuje úbytok tuku až o 25%. Nevyžaduje si navyše žiadnu rekonvalescenciu, je bezbolestná a trvalá. Aplikovať sa dá na klasické partie, ktoré ženy trápia.

SlimLipo

Úplne iným elementom na to ide SlimLipo. Dnes už veľmi známy termín, ktorý pomenúva jednu z najpopulárnejších a zároveň najefektívnejších procedúr na trvalé odstránenie tuku. Ak vás straší názov, vôbec sa nemusíte báť, pretože ide o neinvazívny, bezbolestný zákrok. Ide v podstate o laserovú liposukciu, ktorá pomocou tepla dokáže rozpúšťať prebytočný tuk aj na miestach, kde nám cvičenie či strava nevedia pomôcť. SlimLipo je v podstate asistovaná lipsukcia.

Pre koho je určená?

Na tejto procedúre je najlepšie to, že vám umožňuje okamžitý návrat do vášho bežného dňa, nebolí a rieši viacero problémov naraz, vie sa zbaviť celulitídy aj prevísajúcej pokožky. Vďaka laseru sa totiž koža vypína, vyhladzuje, ale aj opäť upína na svaly. Aplikovať sa dá takmer všade, od lýtok, cez brucho až po podbradok.

Klinika Yes Visage má teraz dokonca pripravenú špeciálnu, valentínsku ponuku, ktorou si urobíte radosť hneď dvakrát. Stačí si zakúpiť darčekový poukaz do 28.2., a klinika vás odmení ďalším darčekovým poukazom na nasledujúcu procedúru. Viac informácií o prebiehajúcej akcii nájdete tu. Darujte svojej partnerke sebavedomie, alebo urobte radosť samým sebe!

1401

Súvisiace články