Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Líčenie / 26. júl 2021

Letné líčenie podľa svetových vizážistov

Inšpiráciu na líčenie často nájdeme na Instagrame, kde nás svetoví vizážisti pravidelne zásobujú kreatívnymi lookmi. Rovnako to je aj v prípade letného líčenia.

Letné líčenie podľa svetových vizážistov

Inšpiráciu na líčenie často nájdeme na Instagrame, kde nás svetoví vizážisti pravidelne zásobujú kreatívnymi lookmi. Rovnako to je aj v prípade letného líčenia. Svetoví vizážisti si zakladajú na jednoduchosti, prirodzenosti, ale aj na kreativite.

Kreatívne linky

Linky sú obľúbenou voľbou na vytvorenie femme fatale looku, avšak letná verzia môže byť aj kreatívnejšia. Pokiaľ máte aplikáciu linky v ruke, určite vyskúšajte kreatívnejšie formy, ktoré okamžite premenia váš look. K takejto linke už stačia iba nude pery a pekne upravené obočie.

@nikki_makeup

Peachy

Spojenie broskyňových a ružových tónov je v lete viac ako vítané. Okrem toho, že každému pristanú, skvelo sa kombinujú a dokážu vytvoriť letný, sunkissed look. Aplikujte ich na viečka a pery, a pre extra bronzových nádych pridajte farbu aj na líčka. Zakončiť look môžete jemnou vrstvou bronzeru.

babskymakeup@babskymakeup

Berries & cream

Hlboká ružovo-červená nie je veľmi klasickou letnou farbou, no v správnej kombinácii dokáže pôsobiť skutočne letne. Hlboké odtiene sú skvelou voľbou pre pery, kde pripomínajú bobuľové ovocie. Svetlé viečka a porcelánová pokožka zase dotvárajú nevinný, porcelánový vzhľad.

melissa.hernandez@melissa.hernandez

Summer glow

Jednoduchý, minimalistický look s nádychom dobrodružstva a sexepílu vytvoráte veľmi jednoducho. Potrebovať na to budete bronzer a rozjasňovač, ktoré v ňom hrajú dôležitú rolu. Rozjasňovač aplikte na líčka, pod obočie a na noc, bronzerom zvýraznite lícne kosti a líniu vlasov. Na pery už stačí len nude rúž a na oči vrstva maskary.

ninapark@ninapark

Kreatívne

Ak sa nebojíte experimentov alebo chcete vyskúšať nový, zaujímavý look, inšpirujte sa vizážou podľa obľúbeného vizážistu Patricka Ta. Ten na Gigi Hadid ukázal, ako sa dajú využiť výrazné tiene úplne inak. Aplikujte ich len do vnútorných kútikov oka, doplňte hnedým, nude rúžom. Váš look bude mať výrazne letný, dobrodružný look.

patrickta@patrickta

Foto: Instagram

1056

Súvisiace články