Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Líčenie / 21. december 2020

Sviatočné líčenie na Vianoce

Vianoce sú len raz do roka, preto si zaslúžia aj výnimočné líčenie. Či už do toho chcete ísť naplno so všetkými trblietkami aleskom, alebo naopak, maximálne minimalisticky, svoju inšpiráciu zaručene nájdete medzi výtvormi známych svetových vizážistov.

Sviatočné líčenie na Vianoce

Vianoce sú len raz do roka, preto si zaslúžia aj výnimočné líčenie. Či už do toho chcete ísť naplno so všetkými trblietkami a leskom, alebo naopak, maximálne minimalisticky, svoju inšpiráciu zaručene nájdete medzi výtvormi známych svetových vizážistov. 

Full Glam

Líčenie, ktoré má všetko, čo od sviatočnej vizáže chcete- trblietky, lesk, drámu aj sofistikovanosť. Stačiť vám na to bude výrazný červený rúž a hrubá linka na očiach v kombinácii s chladivými trblietavými očnými tieňmi.

@hungvanngo

 

 

Lízatkové pery

V prípade, že preferujete jednoduchosť a sviežosť, stavte na lesklé pery. Nechajte ich zažiariť na nahom líčení a vyberajte si šťavnato pôsobiace farby. Tie vytvoria žiadaný mokrý efekt, ktorý dokonalo ladí aj s mokrými lookom vo vlasoch.

lirisaw@lirisaw

 

 

Obloha na očiach

Ak máte radi unikátnosť a inakosť, inšpirujte sa výrazným líčením očí. Tie by mali na celej tvári svietiť, čo dosiahnete hrubým orámovaním ceruzkou a striebornou aplikáciou hviezdičiek na viečkach. Look a lá zimná nočná obloha je na svete.

salemmitchell@salemmitchell

 

 

Smaragdy

Synonymom zimy je aj smaragdová farba, ktorá pôsobí luxusne, nadčasovo a vždy elegantne. Využiť sa dá aj v líčení, ktorým dosiahnete exkluzívny look. Túto farbu stačí aplikovať na viečka, doplniť metalickým tieňom a nahými perami. Jednoduché a pritom efektné.

nikki makeup@nikki_makeup

 

 

Candy Cane

Patríte k tým zručnejším a máte chuť niečo vtipné? Inšpirujte sa líčením Katy Perry, ktorá predviedla očnú linku so vzorom vianočných lízaniek. K tomu už len červené pery, prípadne vlny a lá Marilyn Monroe a o špeciálny sviatočný look máte postarané.

anthonyhnguyenmakeup@anthonyhnguyenmakeup

 

 

Minimal Elegance

Máme niečo aj pre všetky minimalistky! Takmer nahý look, v ktorom jemne svietia pery zahalené do tlmenej červenej farby s prírodnými podtónmi hnedej. Krásne pery zvýraznia, no pritom nestrhávajú všetku pozornosť. Tú by si mali získať aj vlasy, doplnené zaujímavými, elegantnými aplikáciami.

ninapark@ninapark

 

 

Golden

Na túto vizáž nepotrebujete nič špeciálne a zaručene ju vytvoríte s tým, čo už doma vo svojej kozmetickej taštičke máte. Základom sú neutrálne očné tiene s jemnými zlatými odleskami a matný nude rúž s podtónmi červenej či hnedej. Nenápadný, no elegantný look.

maryphillips@maryphillips

 

 

Old Glamour

Look ako zo starého Hollywoodu vytvoríte s pomocou dvoch základných kúskov z vášho kozmetického kufríka. Potrebujete na to len výrazný červený alebo fuksiovo-ružový rúž a čiernu linku. Dajte si záležať na úprave obočia a vlasov, čo celkovú vizáž posunie o level vyššie.

emilychengmakeup@emilychengmakeup

 

 

Frosty

Líčenie a lá Ľadová kráľovná vytvoríte pomocou modrej očnej linky a trblietavých aplikácií. V tomto prípade platí, že menej je viac- trblietky len podčiarkujú celkovú vizáž. Na pery už stačí naniesť len studený nude rúž s nádychom do ružova.

katiejanehughes@katiejanehughes

 

 

Unicorn

Ako vytvoriť moderný, no pritom stále slávnostný look? Stavte na „unicorn“ efekt, ktorý dosiahnete kombináciou niekoľkých trblietavých, metalických očných tieňov. Pomocou nich vytvorte zaujímavé ombré, ktoré vyčaruje elektrizujúci pohľad. Zvyšok líčenia udržte v minimalistickom duchu a na pery aplikujte nenápadný nude rúž.

patrickta@patrickta

Foto: Instagram

1802

Súvisiace články