Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Líčenie / 6. október 2020

Priehľadná manikúra na jeseň

Ak máte radi vmanikúre jednoduchosť apreferujete prirodzenosť, no zároveň hľadáte niečo iné anové, inšpirujte sa trendy priehľadnými dizajnmi. Zakladajú si síce na prirodzenosti, no zdobené sú zaujímavými detailmi.

Priehľadná manikúra na jeseň

Ak máte radi v manikúre jednoduchosť a preferujete prirodzenosť, no zároveň hľadáte niečo iné a nové, inšpirujte sa trendy priehľadnými dizajnmi. Zakladajú si síce na prirodzenosti, no zdobené sú zaujímavými detailmi.

Modern Art

V prípade, že chcete niečo unikátne a nebojíte sa experimentov, vyskúšajte nechty využiť ako plátno a ozdobte ich moderných umením. Farby ako oranžová, smaragdová a teplé tóny kovov ako zlato či meď dotvoria jesenný look.

@nailartbyqueenie

Dotyk zlata

Úplne priehľadné nechty s jediným zlatistým detailom ihneď naberú na luxusnom a modernom dojme. Vyskúšajte napríklad vertikálny prúžok, ktorý vôbec nemusí byť dokonalý.

little bliss priss@little_bliss_priss

Farebné detaily

V prípade, že hľadáte veselý, hravý dizajn, stavte na pastelové farby. Tými dotvorte inak priehľadnú manikúru, pohrajte sa s tematikou a vzormi. Vyskúšať môžete napríklad klasické bodky či slávnostné hviezdičky.

amyytran @amyytran

Francúzska

Áno, francúzska manikúra je klasika, no keď vymeníte bežný biely prúžok za odvážnejšiu farbu, ihneď získa na modernejšom vzhľade. Skvelou voľbou sú neónové farby, pastelové farby či klasická čierna.

paulina alaiev@paulina_alaiev

Neónky

Spomínané neónové farby sa dajú na priehľadných nechtoch využiť na mnoho spôsobov. Vyskúšajte napríklad francúzsku manikúru, experimentujte s jej umiestnením a polohou, alebo vytvorte zaujímavé geometrické útvary.

amyle.nails@amyle.nails

Polovice

Ani priehľadná ani jednoliata. Keď opticky rozdelíte nechty opticky na dve polovice, prsty a nechty nielenže opticky predĺžite, ale vytvoríte aj zaujímavý dizajn. Na jednu polovicu aplikujte farebný lak, na druhú len priehľadný.

hardasnails.studio@hardasnails.studio

Polmesiac

Polmesiac alebo obrátená francúzska manikúra je veľmi sofistikovaným riešením, ktoré bude pôsobiť v kombinácii s transparentným podkladom veľmi chic. Siahnite po farbách ako čierna, biela, alebo sa pohrajte s jesennými tónmi bordovej či fialovej.

betina goldstein@betina_goldstein

Vrstvenie

Ďalšia alternatíva francúzskej manikúry môže vyzerať aj takto. Namiesto jediného hrubého prúžku stavte na niekoľko tenkých. Na priehľadných nechtoch takto vytvoríte vrstvenie, ktoré bude pôsobiť čisto a uhladene.

xo.brittania@xo.brittania

Foto: Instagram

2298

Súvisiace články