Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Líčenie / 4. september 2020

Selena Gomez uviedla vlastnú značku kozmetiky

Celebritných značiek kozmetiky, či už dekoratívnej alebo starostlivosti o pleť, je na dnešnom trhu až až. Svoju vlastnú značku má na konte už napríklad Millie Bobbie Brown, Lady Gaga či Rihanna.

Selena Gomez uviedla vlastnú značku kozmetiky

Celebritných značiek kozmetiky, či už dekoratívnej alebo starostlivosti o pleť, je na dnešnom trhu až až. Svoju vlastnú značku má na konte už napríklad Millie Bobbie Brown, Lady Gaga či Rihanna. Najnovšie sa ňou môže pochváliť aj Selena Gomez, ktorá oznámila spustenie vlastnej značky už začiatkom roka. Do predaja sa však dostala len nedávno.

Značka dekoratívnej kozmetiky s názvom Rare Beauty sa dostala do predaja 3.septembra. Ako nám názov napovedá, Seleniným cieľom bolo pomocou kozmetiky vyzdvihnúť unikátnu krásu v každom z nás. Zároveň jej ide o krásu, ktorá je skutočná, bez filtrov, na ktoré sme zvyknutí na sociálnych sieťach. „S filtrami na sociálnych sieťach existuje mylná predstava o tom, čo je krása. Jednoducho na nás vyvíjajú obrovský tlak,“ tvrdí Selena. Aj preto je súčasťou značky samostatný fond s názvom Rare Impact na podporu mentálnych ochorení. „Krása nemusí byť definovaná lajkmi a komentami,“ dodáva Selena a hovorí, že Rare Beauty bola od začiatku prepojená na dôraz na mentálne zdravie.

4

V ponuke značky nájdete niekoľko produktov, ktoré sú zabalené do jednoduchých, minimalisticky a luxusne pôsobiacich obalov. Vyberať si môžete z make-upov a korektorov v 48 rôznych odtieňoch, leskov na pery, ceruziek na obočie či liniek a mnoho ďalších produktov vrátane doplnkov. Ponuka je v porovnaní s inými značkami o niečo užšia, no výber je o to jednoduchší. Obsahuje totiž základné produkty, ktoré zapadnú do beauty rutiny každého z nás.

1

2

Celá kolekcia Rare Beauty je dostupná online, avšak momentálne len pre Spojené štáty. Značka však bude čoskoro expandovať aj do zahraničia prostredníctvom svojich partnerov ako Sephora.

3

Foto: archív značky

2238

Súvisiace články