Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Líčenie / 2. júl 2020

Letná manikúra pre minimalistky

Manikúrové trendy sú dnes bohaté apestré. Na svoje si prídu milovníčky výrazných farieb, unikátnych vzorov, ale aj tie znás, ktoré uprednostňujú jednoduchosť aklasiku.

Letná manikúra pre minimalistky

Manikúrové trendy sú dnes bohaté a pestré. Na svoje si prídu milovníčky výrazných farieb, unikátnych vzorov, ale aj tie z nás, ktoré uprednostňujú jednoduchosť a klasiku. Pokiaľ patríte práve do tej druhej skupiny, máme pre vás niekoľko tipov na hravú, letnú manikúru, ktorá je na jednej strane farebná a unikátna, no pritom stále minimalistická a chic.

Pastelová francúzska

Francúzska manikúra zažíva svoju renesanciu v rôznych podobách. Je typickou voľbou pre všetky klasičky, no teraz môžete vyskúšať aj jej hravejšiu tvár. Napríklad v podobe pastelovej verzie.

@Smile__Nails

Neónové detaily

Neónové farby sú túto sezónu veľmi trendy a aj pokiaľ ste sa im doteraz vyhýbali ako sa len dalo, tento minimalistický dizajn vás presvedčí, že aj neónky môžu byť chic. Stačí pri tom jediný neónový náznak napríklad na nude podklade a výsledok bude unikátny.

Screenshot 2020 07 02 at 18.37.02@PaintboxNails

Nude s akcentom

Nude manikúra je medzi minimalistkami veľmi populárnou voľbou. Ak jej chcete pridať zaujímavý detail a osviežiť ju, vyskúšajte to napríklad s akcentom tón v tóne. Skombinujte dva rôzne odtiene nude a jeden z nich využite na aplikáciu zaujímavého detailu.

Screenshot 2020 07 02 at 18.37.16@OliveandJune

Fialové

Ak uprednostňujete nenápadné tóny a tlmené farby, skúsime vás presvedčiť aspoň na jediný farebný trend, ktorý v manikúre momentálne vládne. Je to pastelovo fialová alebo levanduľová farba. Pôsobí elegantne, je stále dostatočne nenápadná, no pritom veľmi elegantná.

Screenshot 2020 07 02 at 18.37.30@PearNova

Geometria

Tento dizajn vyskúšajte, ak máte radi francúzsku manikúru, no už vás začína nudiť. Stačí sa pohrať s geometrickými tvarmi a aplikovať ich na nude alebo prirodzené nechty. Pre extra dotyk môžete pridať zaujímavú kovovú aplikáciu.

Screenshot 2020 07 02 at 18.37.41@Amyle.Nails

Foto: Instagram

 

2796

Súvisiace články