Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Líčenie / 21. jún 2019

Najkrajšie farby pre vašu letnú pedikúru

Keď si obúvate svoje obľúbené sandále, určite myslíte aj na to, ako vnich budú vyzerať vaše nohy. Ešte viac nám na tom záleží práve vlete, kedy by mali byť vo svojej najlepšej forme.

Najkrajšie farby pre vašu letnú pedikúru

Keď si obúvate svoje obľúbené sandále, určite myslíte aj na to, ako v nich budú vyzerať vaše nohy. Ešte viac nám na tom záleží práve v lete, kedy by mali byť vo svojej najlepšej forme. Poradíme vám, ktoré farby pedikúry sa o to postarajú.

Koralová

Farbou roka je Living Coral, ale koralová sa jednoducho k letu hodí vždy. Na nohách pôsobí sviežo, upravene a je ideálnou voľbou pre všetky milovníčky klasickej červenej, ktoré však túžia po zeme.

1Yves Saint Laurent Beauty Nail Lacquer Op Art Coral

 

Hlboká malina

Šťavnatá malinová, ktorá v sebe nesie kúsok tajomna. Aj tak by sa dala popísať táto farba, ktorá dokonale vynikne aj v prípade, že ste ešte nestihli chytiť letné opálenie.

2Lancome Vernis in Love 132, predáva FAnn

Morská hladina

Ak sa už neviete dočkať, kedy sa konečne ponoríte do chladivého mora, privolajte ho aspoň lakom na nechty. Farba s trblietkami, ktoré pripomínajú odraz slnka na morskej hladine vás dokonale naladí na letnú nôtu.

3Chanel Longwear Nail Colour in Radiant Verde

Lesk letných nocí

Dobrodružnejšie do toho môžete ísť napríklad holografickým lakom, ktorý vynikne počas všetkých letných večerov. Bude žiariť v sexi sandáloch na podpätku, ale aj v športových šľapkách.

4Yves Saint Laurent Beauty Nail Lacquer Holographic White

 

Slnečné rána

Nič nie je lepšie ako prebúdzať sa za prítomnosti slnečných lúčov. Presne takúto atmosféru sa vám pokúsi vyčarovať žltá farba na nechtoch, ktorá bude dokonale ladiť s vašim dovolenkým opálením.

5ORLY Luxe Shimmer Sunshine, predáva Marionnaud

1917

Súvisiace články