Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Líčenie / 12. apríl 2019

Festivalové líčenie inšpirované módnymi prehliadkami

Predpokladali by ste, že na prehliadkovom móle nájdete toľko inšpirácie aj na festivalové líčenie? My sme ho našli a tieto vizáže patri k tým najzaujímavejším.

Festivalové líčenie inšpirované módnymi prehliadkami

Predpokladali by ste, že na prehliadkovom móle nájdete toľko inšpirácie aj na festivalové líčenie? My sme ho našli a tieto vizáže patri k tým najzaujímavejším. Čo tento rok vyskúšate?

Ashish

Trblietky sú síce trendy, avšak na festival patria bez ohľadu na aktuálnosť. Nebojte sa ich a tento rok nimi nešetrite. Pokojne ich aplikujte aj na viečka a pery.

Manish Arora

Úplne iný, nadpozemský look dosiahnete jednoduchým použitím farebnej maskary. Ideálne neónovej v odtieňoch modrej, ružovej, žltej či zelenej.

2

Peter Pilotto

Najjednoduchšia a pritom efektná vizáž, ktorú dosiahnete dvoma rozdielnymi farbami očných tieňov. Na vrch aplikujte jednu a pod oko druhú farbu. Kombinujte podľa seba.

3

Jeremy Scott

Look, ktorý je síce založený na farebnej parochni, no doplnený je futuristickými aplikáciami na očiach. Niekoľko zaujímavých možnosti objavíte napríklad na Amazone, no ak sa na to kreatívne cítite, pokojne si ich vyrobte. Ak ste zruční v líčení, podobný geometrický look môžete vytvoriť očnou linkou.

4

Giambattista Valli

Ako zo sveta rozprávok budete pôsobiť v prípade, že na to pôjdete podľa looku na prehliadke Giambattista Valli. Nahú tvár stačí zasypať trblietkami.

5

Prada

Vytvorte zaujímavý futuristicky look a lá Prada farebnými očnými tieňmi, ktoré potiahnite ku spánkom. Doplňte aplikáciami kryštálikov.

6

Preen

Iný typ éterického líčenia vytvoríte ak aplikujete trblietky iba na čelo. Zvyšok tváre nechajte prirodzený.

7

GCDS

Výraznú očnú linku použite na zaujímavé kresby napríklad okolo očí. Pokojne nalíčte iba jedno oko a druhé nechajte prirodzené, alebo vytvorte rôzne obrazce na oboch očiach.

8

Acne Studios

Kto by povedal, že taký efekt dosiahnete kombináciou dvoch rôznych farieb obočia? Vyberte si pastelové alebo pokojne neónové.

9

Eckhaus Latta

Ak trblietky ani neóny nie sú nič pre vás, doplňte takmer nahé líčenie výraznejším rúžom v netradičnej farbe, napríklad tyrkysovej. Zaujímavý efekt však dosiahnete aj v prípade, že pery nepravidelne pokreslíte farebnou očnou linkou.

10

Foto: Getty

1719

Súvisiace články