Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Líčenie / 22. august 2017

10 tipov ako opticky zväčšiť pery

Každá z nás túži po kársnych, zvodných perách, no nie všetkým nám ich príroda dopriala. Pokiaľ sa však bojite invazívnych zárokov, ale sexi pier sa nechcete vzdať, vyskúšajte naše triky.

10 tipov ako opticky zväčšiť pery

Každá z nás túži po kársnych, zvodných perách, no nie všetkým nám ich príroda dopriala. Pokiaľ sa však bojite invazívnych zárokov, ale sexi pier sa nechcete vzdať, vyskúšajte naše triky.

1. Pridajte základ

Možno vás prekvapí, aký malý zázrak na počkanie dosiahnete aplikáciou balzamu ako podkladovej bázy. Mnohé z nich sú navyše obohatené o vitamíny, čiže máte postarané aj o výživu.

2. Vyhlaďte povrch

Základným krokom by mal byť aj jemný peeling, ktorý sa postará o odstránenie nepotrebných, odumretých buniek. Zdravé pery s hladkým povrchom sú automaticky lesklejšie a teda aj krajšie odrážajú svetlo. Peelingom ich navyše prekrvíte a už len tým získajú na objeme.

3. Vyrovnajte tón

Po prvých 2 krokoch sú vaše pery pripravené na ďalšiu aplikáciu. Pred naneseným rúžu však najskôr aplikujte make-up alebo rozjasňovač, ktorý použijete aj na zvyšok tváre. Vďaka tomu dosiahnete plynuluejší prechod a ďalšia aplikácia bude jednoduchšia.

4. Dajte pozor na líniu

Malá, nenápadná prielhbinka nad vašou hornou perou je najlepšia priateľka s rozjasňovačom. Jediná štipka tohto produktu na správom mieste dokáže priam divy.

5. Vyfarbite ich

Vyberte si kontúrovaciu ceruzku, ktorá je o odtieň-dva tmavšia od vašej prirodzenej farby pier. Orámujte ich a následne vyfarbite. Tento trik používa asi každý make-up artista na svete.

6. Choďte nižšie

Pre ešte výraznejší efekt použite bronzer- aplikujte ho pod spodnú peru. V konečnom dôsledku je to predsa len o hre svetla a tieňa.

7. Zosvetlite

Ak túžite po wow efekte, vyhnite sa tmavým farbám rúžu. Tie vo všeobecnosti pôsobia veľmi plytko.

8. Pridajte lesk

Lesk hrá primárnu úlohu v budovaní objemných pier. O extra objem sa postará ďalšia dávka mikro trblietok.

9. Napumpujte ich

Krátkodobý efekt väčších pier vám vyčarujú aj špeciálne prípravky, ktoré obsahujú napríklad pepermint.

10. Vrstvite

Pokiaľ máte základné kroky zvládnuté, nasleduje práce bielej ceruzky. Vytvorte ňou zvislú čiaru v strede pier a rozotrite do stratena. Tento trik bude ako čerešnička na torte a vaše pery budú pôsobiť objemne.

    6933

    Súvisiace články