Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Líčenie / 15. máj 2017

Líčenie podľa Dior

Najnovšia kolekcia z dielne značky Dior očarila nielen nádhernými modelmi, ale aj líčením. Peter Philips,kreatívny riaditeľ Dior Make-Up sa takisto inšpiroval kalifornskou púšťou a vytvoril tak dokonalý letný look.

Líčenie podľa Dior

Najnovšia kolekcia z dielne značky Dior očarila nielen nádhernými modelmi, ale aj líčením. Peter Philips,kreatívny riaditeľ Dior Make-Up sa takisto inšpiroval kalifornskou púšťou a vytvoril tak dokonalý letný look.

"Využil som letné, teplé tóny, ktoré evokujú prírodu a púšť, inšpirovala ma aj tvorba maliarky Georgie O'Keefe. Chcel som tak vytvoriť čistý, prírodný, no pritom upravený vzhľad, ktorý žiari svoju naturálnosťou," povedal Philips. Vďaka tomu vzniklo líčenie založené na slnkom pobozkanej pleti s nádychom letného vánku.

Vytvorte svoj Dior Look krok za krokom

 DSC4137 EditMake-up

Základom celého líčenia je vytvorenie dokonalej, no pritom prirodzene vyzerajúcej pleti. Prvým krokom je teda použitie Diorskin Forever & Ever Wear Primer a následne aplikácia Diorskin Forever Fluid Foundation and Compact, ktorý pleť zjednotí. Pokiaľ vás trápia kruhy pod očami, určite nevynechajte ani Diorskin Forever Undercover Concealer. Pre dosiahnutie prirodzeného, jemného tónu pleti, ktorý dýcha slnkom, aplikujte Rouge Dior Lipstick odtieň 642 na lícne kosti a rozotrite dostratena, jeho farba má jemný terakotový nádych, ktorý evokuje kalifornskú púšť. Jemná vrstva Flash Luminizer Radiance Booster Pen aplikujte ako klasický rozjasňovač na miesta, kde sa odráža najviac svetla. Celé to zakončite Diorskin Nude Air Loose púdrom, ktorý líčenie ucelí.

Oči

Líčenie očí bolo takisto postavené na teplých zemitých tónoch. Tehlové očné tiene z 5 Coueleurs palette Infllame 767 aplikujte do stredu viečka, a pokiaľ sa cítite pohodlne bez akejkoľvek maskary, tak ju úplne vynechajte. Teplý tón farby totiž nádherne otvorí pohľad. Nezabudnite však na zvýraznenie obočia, na čo vm poslúži Diorshow Brow Styler v univerzálnom odtieni 001.

 

 DSC2011 Edit

 
Pery
 
Prírodný look si nevyžaduje líčenie pier. Ich prirodzená farba bola iba vyzdvihnutá vďaka použitiu Dior Addict Sugar Scrub.
 
 DSC2053 Edit
 
 
Vlasy
 
Uvoľnený hairstyling doplnil celkovú vizáž. Vystačíte si tak so zapleteným, voľným vrkočom.
 
Cruise 2018, Dior show Backstage, Dior Make-up: Peter Philips
Photography: Vincent Lappartient/ Christian Dior Parfums
    2548

    Súvisiace články