Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Líčenie / 26. november 2016

Revolučná maskara dodá vášmu líčeniu nový rozmer!

Značka Bourjois vyvinula úplne prvú maskaru so zabudovaným zväčšujúcim zrkadlom, ktoré odhalí aj tie najmenšie a najjemnejšie riasy. Kombinácia dvoch inovatívnych technológii prináša prelomovú maskaru, ktorá vám doslova vyrazí dych.

Revolučná maskara dodá vášmu líčeniu nový rozmer!

Značka Bourjois vyvinula úplne prvú maskaru so zabudovaným zväčšujúcim zrkadlom, ktoré odhalí aj tie najmenšie a najjemnejšie riasy.

Kombinácia dvoch inovatívnych technológii prináša prelomovú maskaru, ktorá vám doslova vyrazí dych. Je to maskara, ktorá mení celý proces líčenia. Špeciálna kefka zabezpečí dokonalé nalíčenie všetkých rias, aj tých, o ktorých ste nevedeli, že ich máte. Panoramatické, 3x zväčšujúce zrkadlo vám zase pomôže tieto riasy nájsť.

Dve rôzne dĺžky štetiniek sa postarajú o dokonalé nalíčenie rias v rôznych dĺžkach, vďaka čomu sa budete môcť tešiť z neskutočného objemu v podobe zamatového vejáru.

Maskara je dostupná v troch variantoch- čiernej, extrémne čiernej a vodeodolnej čiernej, ktoré sú zahalené do exkluzívneho, elegantného balenia, ktoré vám uľahčí líčenie aj počas dňa. Stane sa tak vašim must-have doplnkom.

1

    1781

    Súvisiace články