Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Líčenie / 19. apríl 2013

TIPY PRE VÁS: Čistá a pestovaná pleť za chvíľku

Kozmetická značka Dermacol prichádza na trh s novým BB Multiaktívnym umývacím krémom 8v1. Dokáže nahradiť všetky odličovacie prípravky a rýchlo si poradí so zvyškom make-upu alebo BB krému.Ak uvažujete nad tým, že vašu odličovaciu sadu všemožných prípravkov vymeníte za jediný, vhodnou voľbou, a to nielen pre pleť, ale aj pre vašu peňaženku, môže byť BB Multiaktívny umývací krém 8v1 (cena: 3,79 eur).

TIPY PRE VÁS: Čistá a pestovaná pleť za chvíľku

19.4.2013

Dermacol_BB_cream_wash_01Kozmetická značka Dermacol prichádza na trh s novým BB Multiaktívnym umývacím krémom 8v1. Dokáže nahradiť všetky odličovacie prípravky a rýchlo si poradí so zvyškom make-upu alebo BB krému.

Ak uvažujete nad tým, že vašu odličovaciu sadu všemožných prípravkov vymeníte za jediný, vhodnou voľbou, a to nielen pre pleť, ale aj pre vašu peňaženku, môže byť BB Multiaktívny umývací krém 8v1 (cena: 3,79 eur). Rýchlo a ľahko odstráni zvyšky BB krému a iných make-upov, vrátane očného, hĺbkovo čistí, odstraňuje odumreté kožné bunky a tonizuje pleť. Vďaka bohatej krémovej textúre s prírodnou čistiacou zložkou Plantapon SF výborne pení a postará sa o čo najjemnejší a najšetrnejší spôsob odlíčenia. Je vhodný pre všetky typy pleti, vrátane suchej a krehkej. Vďaka obsahu kyseliny hyalurónovej, panthenolu a aloe vera má hydratačné, upokojujúce, protizápalové a regeneračné účinky. Oceníte, že nedráždi pokožku a nezanecháva na nej nepríjemný pocit napätia.

Dermacol_BB_cream_wash_02Osem benefitov, ktoré sa ukrývajú v BB Multiaktívnom umývacom kréme 8v1:

  • čistí
  • odličuje
  • tonizuje
  • osviežuje
  • hydratuje
  • regeneruje
  • upokojuje
  • rozžiari

Umývací krém aplikujte na navlhčenú tvár, krk a dekolt. Krúživými pohybmi pomocou končekov prstov zľahka masírujte pokožku, až kým sa nevytvorí jemná pena. Potom stačí navlhčeným tampónom odstrániť zvyšky umývacieho krému. Ak si idete ľahnúť, odporúča sa naniesť na vyčistenú pleť vhodný nočný krém.

zdroj: Dermacol



    7917

    Súvisiace články