Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Líčenie / 1. apríl 2013

Staňte sa profesionálnou vizážistkou

Nikdy nie je neskoro na to, aby ste si splnili svoj sen. Či už odmalička túžite stať sa vizážistkou, alebo chcete skúsiť šťastie v novom odbore.

Staňte sa profesionálnou vizážistkou

1.4.2013

Nikdy nie je neskoro na to, aby ste si splnili svoj sen. Či už odmalička túžite stať sa vizážistkou, alebo chcete skúsiť šťastie v novom odbore. Jedinečnú šancu vám ponúkajú rekvalifikačné kurzy školy make-upu Surface.

Surface nie je klasická škola make-upu. Vznikla už pred siedmimi rokmi a dnes patrí k absolútnym špičkám na trhu. Namiesto tabúľ a lavíc tu na vás čakajú profesionálne vybavené vizážistické štúdiá vrátane fotografického ateliéru, namiesto prísnych učiteľov tí najlepší make-up artisti.

Surface_01
Profesionálne vybavená učebňa školy make-upu.

beauty_blender1Pomôcky pre lepší výsledok líčenia
V škole sa pracuje s najnovšími vizážistickým pomôckami. K aplikácii make-upu slúži napríklad špeciálna antibakteriálna pena Beautyblender, ktorá zaistí rovnomerné nalíčenie bez škvŕn. Odtlačkom riasenky pre zmenu zabráni "vychytávka" zvaná Mascarashields a vysýpaniu očných tieňov pod očami predídete pomocou Shadowshields. Škola ponúka komplexné služby v oblasti krásy. Môžete sa tu vyškoliť za profesionálnu vizážistku, ale zároveň si následne rozširovať znalosti v rámci špecifických kurzov. Vítané sú, samozrejme, aj ženy, ktoré jednoducho baví vytvárať make-up baví a chcú sa o ňom dozvedieť viac, zistiť, čo im pristane a nechať si poradiť.

Profil kurzov
Škola make-upu Surface ponúka hneď niekoľko rekvalifikačných kurzov: tri- až päťdňový Basic, desaťdňové kurzy Beauty a dvadsaťdňové Master make-up kurzy. V Basic make-up kurze získate vedomosti o základoch líčenia až po najpokročilejšie techniky. Naučíte sa, ako dokonale tieňovať tvár, kamuflovať nedokonalosti pleti tváre, korigovať jej tvary, či spracovať podklad. Lektori vás zasvätia do rôznych štýlov líčenia očí aj pier. V kurze Beauty sa navyše priučíte vlasovému stylingu a svadobnému líčeniu. V najdlhšom make-up kurze Master sa môžete tešiť aj na prierez takzvaného Eram make-upu a lekcie make-upu pre fotografiu, prehliadkové móla, televíziu a video. Každý kurz pozostáva z teoretickej a praktickej časti, na záver študenti skladajú skúšku. Ak v nej uspejú, získajú certifikát v oblasti vizážistiky a farebného poradenstva, akreditovaný ministerstvom školstva ČR.

Surface_02 Surface_03
V škole make-upu Surface si môžete vybrať z rozličných kurzov.

Surface_07
Študentky si trénujú líčenie jedna na druhej alebo na modelkách.

Surface_04 Surface_05 Surface_06
Práce študentov sa v priebehu kurzu priebežne fotografujú v ateliéri školy.

Neváhajte a prihláste sa na kurz do školy make-upu Surface a splňte si svoj sen!
Viac informácií nájdete na www.surfacemakeup.cz.

Kontakt: Škola make-upu Surface, Belgická 14, Praha 2, 120 00, Česká republika, tel: (00420) 731 503 442, e-mail: info@surfacemakeup.cz


 

    6955

    Súvisiace články