Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Líčenie / 17. marec 2013

Je čas na svieži jarný make-up

V novej limitovanej kolekcii dekoratívnej kozmetiky ARTISTRY™ Enchanted Garden na jar a leto 2013 objavíte svieže farby rozkvitnutej záhrady. Obzvlášť pôsobivé sú priehľadné trblietavé odtiene, ktoré obsahujú zložky vyživujúce pleť.Tekuté očné tiene Pearl a SparkleKolekcia očných tieňov Pearl obsahuje zvodné odtiene Crushed Rose, Bronzed Shell a Golden Pearl, zatiaľ čo sada Sparkle poteší tajomnejšími odtieňmi Midnight Star, Twilight a Golden Sunset.

Je čas na svieži jarný make-up

17.3.2013

V novej limitovanej kolekcii dekoratívnej kozmetiky ARTISTRY™ Enchanted Garden na jar a leto 2013 objavíte svieže farby rozkvitnutej záhrady. Obzvlášť pôsobivé sú priehľadné trblietavé odtiene, ktoré obsahujú zložky vyživujúce pleť.

amway_02


amway_01Tekuté očné tiene Pearl a Sparkle
Kolekcia očných tieňov Pearl obsahuje zvodné odtiene Crushed Rose, Bronzed Shell a Golden Pearl, zatiaľ čo sada Sparkle poteší tajomnejšími odtieňmi Midnight Star, Twilight a Golden Sunset. Nové dvojfázové zloženie na vodnej báze sa rýchlym pretrepaním nádobky jednoducho premieša a pri nanesení na viečko zanechá hodvábny práškový vzhľad. Ľahko sa vrství, vďaka čomu môžete dosiahnuť jemný až intenzívny farebný efekt.

Ceruzka na oči Port Wine a Bronzed Patina
Ohraničí a farebne zvýrazní oči krémovou linkou s vysokým leskom. Svojím zložením poskytuje dlhotrvajúci metalický efekt. Ceruzky so zabudovaným špongiovým aplikátorom sú obohatené o kondicionéry a dajú sa rozotrieť na celé viečko, čím oči nápadne rozžiaria.

amway_03Jemná lícenka Soft Peach a Sequined Rose
Kompaktná lícenka s minerálnym zložením a mimoriadne jemnou štruktúrou sa pohodlne nanáša a zanecháva číry, hodvábne žiarivý vzhľad. Jemný, vrstviteľný odtieň pokryje líca ľahkým, žiarivým rumencom.

Lesk na pery Duo Fresh Pink a Lilac Shimmer
Značka Artistry pripravila na túto sezónu aj dva nové neodolateľné lesky na pery cestovnej veľkosti, ktoré sú dostupné v odtieňoch Lilac Shimmer (priehľadný svetlofialový so zlatistou perleťou) a Fresh Pink (priehľadný bledoružový). Lesk na pery Duo dopraje vašim perám pocit luxusu vďaka priehľadnému, trblietavému vzhľadu a bohatému krémovému zloženiu.

amway_06Nálepky na nechty beautycycle
Vykročte do novej sezóny s odvážnymi nechtami, ktoré môžete ozdobiť nálepkami na nechty beautycycle v troch pestrých vzoroch. Ich jednoduchá aplikácia umožňuje pohodlné a časté nosenie. V jednom balení nájdete tri rôzne vzory nálepiek. Ohúrte trblietavým vzorom Crocodile, vystúpte z davu vďaka jasným farbám Damasku alebo nápadnému vzoru Wind. Každé balenie obsahuje 16 nálepiek, takže si nemusíte kupovať nové, ak sa vám aplikácia na prvýkrát nepodarí. Súčasťou balenia je aj praktický pilník.

zdroj: Amway


 

    3770

    Súvisiace články