Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 12. august 2013

GANT jeseň/zima 2013

Sezóna jeseň/zima 2013 sa u značky Gant nesie v znamení ležérneho štýlu amerického východného pobrežia so zreteľným vplyvom európskej elegancie, čím vzniká jedinečná kombinácia.Dámska kolekcia nás zavedie na známu pôdu amerických prestížnych univerzít. Inšpiráciu čerpá tiež v meste, ktoré je štýlové a rovnako ako značka GANT má svoj jedinečný charakter - v New Yorku.

GANT jeseň/zima 2013

12.8.2013

Sezóna jeseň/zima 2013 sa u značky Gant nesie v znamení ležérneho štýlu amerického východného pobrežia so zreteľným vplyvom európskej elegancie, čím vzniká jedinečná kombinácia.

Dámska kolekcia nás zavedie na známu pôdu amerických prestížnych univerzít. Inšpiráciu čerpá tiež v meste, ktoré je štýlové a rovnako ako značka GANT má svoj jedinečný charakter - v New Yorku. Túto sezónu predstavujeme tri témy.
New York Stories
Klasické strihy sedemdesiatych rokov prispôsobené moderným ženám. Táto kolekcia ponúka všetko, čo potrebujete na príjemné prechádzky jesenným Central Parkom či chvíle strávené na klzisku Rockefellerovho centra. Typický elegantný a zároveň uvoľnený vzhľad dosiahnete napríklad kabátom s predĺženou siluetou a zvýrazneným pásom.
Collegiate
Od svojho založenia v New Havene v roku 1949 si značka GANT udržuje jedinečný vzťah nielen s univerzitou Yale, ale aj ostatnými členmi Ivy League. Kolekcia tak prináša modernú podobu klasickej preppy módy päťdesiatych a šesťdesiatych rokov.
White Label
Kolekcia White Label je stelesnením sofistikovaného obliekania východného pobrežia Spojených štátov. Rovnako ako New York Stories sa táto téma vyznáva z lásky k New Yorku a zameriava sa na siluetu mesta samotného. Téma prevádza architektúru art deco do jednotlivých prvkov oblečenia, zaujmú vás potlače inšpirované Empire State Building alebo tvary pripomínajúce ikonické newyorské mrakodrapy.


Inšpirovaný malebnými nádvoriami prestížnych univerzít Ivy League a obyvateľmi mesta, ktoré nikdy nespí, previedol GANT svoje bohaté dedičstvo do pánskej kolekcie.
New York Stories
Téma oslavuje obyvateľov žijúcich v tom zrejme najštýlovejšom meste sveta. Je o naozajstných ľuďoch, ktorí robia skutočné veci. Ich šatník obsahuje praktické kúsky hodiace sa do mesta – teplé flanelové a menčestrové nohavice, príjemné pleteniny, ležérne športové a elegantné vlnené kabáty, ktoré sú ako stvorené pre ponevieranie sa mestskými ulicami.
Collegiate
Kolekcia oslavuje minulosť ikonických univerzít a zároveň interpretuje preppy štýl súčasnosti. Sem patria kúsky, ktoré vytvorili nadčasový preppy šatník – chino nohavice, oxfordská košeľa s gombíkmi na golieriku a športová vetrovka, ktoré, ovplyvnené Európou, sú klasické a súčasné zároveň.
Luxury
Najnáročnejším zákazníkom ponúka GANT stelesnenie decentného štýlu východného pobrežia. Znalci ocenia neuveriteľnú zručnosť a krajčírsky talent prenesený do ikonických kúskov. Ľahké saká, jemnej pleteniny, ležérne a zároveň elegantné bundy a kabáty udávajú tón v štýlovom neformálnom oblečení.

Nezáleží na veku, farebný a preppy vzhľad bude vždy štýlový, zábavný a pohodlný. Je ako stvorený aj pre detských členov rodiny. Pohodlné pletené svetre, prané chino nohavice a košele s golierikom na gombíčky z kockovaného kepra tvorí perfektný základ chlapčenského šatníka.
Kľúčovým prvkom v dievčenskom šatníku je vrstvenie. V šatách z hrubej priadze pod pleteným kardiganom vo farbe burgundy a parkou bude vaša dcéra vyzerať športovo a roztomilo.

zdroj: Gant

 

    5325

    Súvisiace články