Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 14. marec 2013

Kolekcia Marks & Spencer so štýlovým mestským lookom

V novej sezóne prichádza značka Marks & Spencer s kolekciou, ktorá do našich šatníkov vnáša pocit súčasnosti.Vďaka nej zažijeme smelý útok nových elegantných návrhov a odvážnych, prepracovaných tkanín. Farby sú čisté a výrazné s jasnými odtieňmi bielej a konstrastujúcimi odtieňmi.

Kolekcia Marks & Spencer so štýlovým mestským lookom

14.3.2013

V novej sezóne prichádza značka Marks & Spencer s kolekciou, ktorá do našich šatníkov vnáša pocit súčasnosti.
MS_01



Vďaka nej zažijeme smelý útok nových elegantných návrhov a odvážnych, prepracovaných tkanín. Farby sú čisté a výrazné s jasnými odtieňmi bielej a konstrastujúcimi odtieňmi. Čierno-biele farebné bloky sú zasa odkazom na výrazné grafické prúžky 60. rokov, zatiaľ čo v elegantných návrhoch sa opakovane objavujú jednoduché línie a štrukturované módne siluety.

MS_02


Jemné textílie a minimálna farebná škála prinášajú nový a čerstvý pohľad na športové odievanie, s novou interpretáciou v moderných a luxusných variáciách, či vo funkčných detailoch na mestskom štýlovom oblečení. Na oblečení sa objavujú metalické prvky, ktoré opäť posúvajú hranice módy.

MS_03


V kontraste so sofistikovanými kontúrami, štruktúry a vzory predstavujú koláž rozmanitého orientálneho mixu a potlačí inšpirovaných organickými tvarmi. Vplyv exotiky sa prejavuje v netradičných a vzrušujúcich kombináciách.



zdroj: Marks & Spencer

 

    3515

    Súvisiace články