Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 11. január 2013

Skupina H&M otvorí prvé predajne značky & Other Stories

Nová značka & Other Stories, ktorú v septembri avizovala skupina H&M, predstaví svoje jarné kolekcie v predajniach siedmich európskych miest. Dostupné však budú aj prostredníctvom online obchodu stories.com, a to v desiatich krajinách starého kontinentu.Značka otvorí svoje predajne v Barcelone, Berline, Kodani, Londýne, Miláne, Paríži a Štokholme.

Skupina H&M otvorí prvé predajne značky & Other Stories

11.1.2013

HM_other_stories_01Nová značka & Other Stories, ktorú v septembri avizovala skupina H&M, predstaví svoje jarné kolekcie v predajniach siedmich európskych miest. Dostupné však budú aj prostredníctvom online obchodu stories.com, a to v desiatich krajinách starého kontinentu.

Značka otvorí svoje predajne v Barcelone, Berline, Kodani, Londýne, Miláne, Paríži a Štokholme. Online sa budú dať produkty zakúpiť v Belgicku, Dánsku, Fínsku, Francúzsku, Nemecku, Taliansku, Holandsku, Španielsku, Švédsku a vo Veľkej Británii. Nová značka ponúkne ženám širokú škálu topánok, tašiek, kabeliek, doplnkov, kozmetiky a ready-to-wear oblečenia. Myšlienkou & Other Stories je príbeh – príbeh či štýl, ktorý si môže pomocou produktov značky vytvoriť každá žena. Pestrosť bude vládnuť aj líniám, od maskulínnych siluet až po ženské chic kúsky, ktoré poskytnú nekonečné možnosti stylingu. Cieľom skupiny H&M je dostať na pulty predajní oblečenie s nadčasovou hodnotou pre každý šatník. Rozmanité módne kolekcie vznikajú v kreatívnych ateliéroch v Paríži a Štokholme, pričom tvorcovia kladú veľký dôraz na to, aby ponúkli detaily a kvalitu za dostupné ceny.

HM_other_stories_04 HM_other_stories_05

HM_other_stories_02

Kampaň značky & Other Stories je tiež koncipovaná vo forme príbehov

HM_other_stories_03_kampan

Adresy predajní & Other Stories:
Barcelona, Passeig de Gràcia 8-10
Berlin, Neue Schönhauser Strasse 15
Copenhagen, Amagertorv 29
London, 256-258 Regent Street
Milan, Corso Vittorio Emanuele 1
Paris, 277 Rue Saint-Honoré
Stockholm, Biblioteksgatan 11

pripravila: Anna Salvová
foto a video: H&M


 

    2718

    Súvisiace články