Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 4. január 2013

Rafinované doplnky, s ktorými zažiarite

Šperky boli odjakživa považované za ozdobu každej ženy, často v podobe mocného talizmanu alebo ako výrazný symbol zmyselnej lásky a bohatstva. A zdá sa, že trend, ktorý sa začal ešte na jar, sa môže tešiť zo svojej popularity i naďalej.Roberto CavalliMasívne náhrdelníky, veľké brošne, ozdobné čelenky a hrubé náramky sa budú nosiť i túto sezónu.

Rafinované doplnky, s ktorými zažiarite

4.1.2013

Šperky boli odjakživa považované za ozdobu každej ženy, často v podobe mocného talizmanu alebo ako výrazný symbol zmyselnej lásky a bohatstva. A zdá sa, že trend, ktorý sa začal ešte na jar, sa môže tešiť zo svojej popularity i naďalej.

doplnkyAW12_01_roberto_cavalliRoberto Cavalli

Masívne náhrdelníky, veľké brošne, ozdobné čelenky a hrubé náramky sa budú nosiť i túto sezónu. Opasky všetkých štýlov ako súčasť akéhokoľvek outfitu, od bundy až po večerné šaty. Skvelý spôsob, ako zvýrazniť driek aj tam, kde na prvý pohľad chýba.

doplnkyAW12_02_burberry_prorsum doplnkyAW12_03_roberto_cavalli doplnkyAW12_04_chanel
Zľava doprava: 1. Burberry Prorsum, 2. Roberto Cavalli, 3. Chanel

Žiadna zima sa nezaobíde ani bez teplej pokrývky hlavy. Veľké klobúky, miniatúrne asymetrické klobúčiky, fedory, kovbojské klobúky, jazdecké čiapky, obrovské kožušinové fascinátory, kožené šiltovky, naozaj si je z čoho vyberať.


Zľava doprava: 1. Bvlgari, 2. Coccinelle, 3. Louis Vuitton, 4. Dior, 5. Diesel, 6. Frey Wille, 7. Spleen, 8. Luisa Spagnoli, 9. Fendi, 10. Luisa Spagnoli, 11. Louis Vuitton, 12. s.Oliver

text: Barbora Dudinská
styling: Jana Zajasenská
foto: archív značiek, GoRunaway


 

    4910

    Súvisiace články