Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 17. december 2012

Romanticky zvodné topánky od ALDO

Značka ALDO tento rok oslavuje svoje štyridsiate narodeniny. Pri tejto príležitosti si na Slovensku nadelila darček v podobe druhej bratislavskej predajne.

Romanticky zvodné topánky od ALDO

17.12.2012

Značka ALDO tento rok oslavuje svoje štyridsiate narodeniny. Pri tejto príležitosti si na Slovensku nadelila darček v podobe druhej bratislavskej predajne. Štýlové topánky vďaka tomu nájdete aj v novom obchodnom komplexe Central.

Aldo_01

Prekvapenia, samozrejme, neobišli ani zákazníkov. Verných fanúšikov teší najmä fakt, že za svojou obľúbenou značkou už nemusia cestovať do Londýna či ďalších metropol. Prvé skúsenosti z Bratislavy hovoria, že trendové Slovensko priťahujú výrazné siluety a glamour štýl, vedú však najmä modely v tlmených farbách.

Aldo_04
Pre dizajnérov značky ALDO majú Vianoce a koniec roka nielen romantickú, ale aj zvodnú tvár. Práve teraz nastal čas, kedy sa z našich dní na chvíľu vytratí všednosť a my môžeme prekvapiť všetkých navôkol novou iskrou a energiou.
Aldo_02
Vo svojich návrhoch presadili dizajnéri namiesto klasických rysov a tradičnej farebnosti skôr odvážnejšie tvary a materiály. Vytvorili tak silný look, ktorý dokonale vyzdvihne vašu siluetu, pritom však poskytne dostatočný priestor pre vašu individualitu. Nežné pohlavie sa môže tešiť na sandále či lodičky na vysokých platformách v jednoduchých futuristických tvaroch, ktoré zdobia kryštály alebo kovové ozdoby.
Aldo_03Značka však svojou slávnostnou kolekciou neoslovuje iba ženy, ale aj mužov. Tým odvážnym sú určené veľmi trendové typy topánok, ktoré každého chlapa na okamih premenia na snílka.

Aldo_05
zdroj: ALDO



    4837

    Súvisiace články