Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Outfit dňa / 22. február 2013

OUTFIT DŇA Christina Ricci

Herečka Christina Ricci nechýbala na prehliadke kolekcie Marca Jacobsa na jesennú a zimnú sezónu 2013. Jej outfit tvorilo od hlavy po päty - podobne ako u iných hviezd z prvého radu - oblečenie tohto módneho domu.Christina však okrem dôrazu na jeden z hlavných hitov nastávajúcej jarnej a letnej sezóny - pásov a pruhov, ktoré sa objavili na jej tope, dlhej sukni a kabelke - odhalila aj svoje bruško.

OUTFIT DŇA Christina Ricci

22.2.2013

Herečka Christina Ricci nechýbala na prehliadke kolekcie Marca Jacobsa na jesennú a zimnú sezónu 2013. Jej outfit tvorilo od hlavy po päty - podobne ako u iných hviezd z prvého radu - oblečenie tohto módneho domu.

christina_ricci_zimbio1

Christina však okrem dôrazu na jeden z hlavných hitov nastávajúcej jarnej a letnej sezóny - pásov a pruhov, ktoré sa objavili na jej tope, dlhej sukni a kabelke - odhalila aj svoje bruško. Ukazovať svetu dokonalé sformovaný pás bude totiž jedným z dozvukov predchádzajúceho leta. Christina zároveň predviedla biele topánky z kolekcie Marca Jacobsa, ktoré pútajú pozornosť nápaditým hruškovitým tvarom opätka. Na prehľad všetkých módnych trendov sa môžete tešiť v magazíne Top Fashion jar - leto 2013.

christina_ricci_zimbio2Christina s Marcom Jacobsom

christina_ricci_zimbio3


foto: Just Jared, Zimbio

 






    2910

    Súvisiace články