Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Outfit dňa / 17. január 2013

OUTFIT DŇA Marion Cotillard

Marion Cotillard sa stala počas slávnostného odovzdávanie cien Critics´Choice Awards 2013 hviezdou minimálne na červenom koberci. Hoci víťaznú trofej si nakoniec odniesla herečka Jessica Chastain, Marion všetkých ohúrila v nádherných čiernych šatách s kvetinovým motívom, ktoré pochádzajú z jesennej Haute Couture kolekcie dizajnéra Zuhaira Murada.

OUTFIT DŇA Marion Cotillard

17.1.2013

Marion Cotillard sa stala počas slávnostného odovzdávanie cien Critics´Choice Awards 2013 hviezdou minimálne na červenom koberci. Hoci víťaznú trofej si nakoniec odniesla herečka Jessica Chastain, Marion všetkých ohúrila v nádherných čiernych šatách s kvetinovým motívom, ktoré pochádzajú z jesennej Haute Couture kolekcie dizajnéra Zuhaira Murada. Doplnila ich topánkami značky Jimmy Choo, clutch kabelkou od Christiana Louboutina a šperkami Chopard.

Outfit_Cottilard_01

Outfit_Cottilard_02

Šaty Zuhaira Murada s obľubou obliekajú aj ďalšie celebrity svetového formátu vrátane Jennifer Lopez či Kristen Stewart.

blake-livelyBlake Lively

jennifer_lopezJennifer Lopez

kristenKristen Stewart

miranda_kerrMiranda Kerr


Zuhair sa narodil a vyrastal v Libanone a už odmalička trávil čas skicovaním šiat. Vo svojich 14 rokoch vyhral televíznu súťaž s troma outfitmi, ktorými už vtedy definoval svoj výnimočný štýl. V roku 1997 si otvára prvý ateliér v Bejrúte, určený pre privátnu klientelu. O dva roky neskôr už oslavuje svoj debut na Alta Roma Fashion Weeku, po ktorom nasleduje pozvánka do talianskej módnej rady Camera Nazionale della Moda. Premiéru na Haute Couture prehliadkach v Paríži si užíva v roku 2001, kde získava aj pozornosť svetových médií. V roku 2005 predstavuje svoju prvú ready-to-wear kolekciu ako odpoveď na vzrastajúci dopyt klientov. Oblečenie, ktoré tentoraz prináša, je síce jednoduchšie, ale stále nestráca typickú estetiku. Rok 2007 zasa znamená otvorenie jeho parížskeho Maison de Couture. Rok 2012 je prelomový najmä presunom módneho domu do rodného Libanonu, v jedenásťposchodovej budove v samom srdci Bejrútu. Tu nachádzajú živnú pôdu všetci dizajnéri, tvorcovia vzoriek, krajčíri a výšivkárski majstri. V tom istom roku svetom obletí správa, že Zuhair Murad bol radou Chambre syndicale de la Haute Couture prizvaný na parížske týždne módy Haute Couture ako hosťujúci člen.

Ukážka z Haute Couture kolekcie Zuhaira Murada na sezónu jeseň - zima 2012/2013



foto: Getty, Vogue.fr, StyleBistro, Coolspotters, Becauseiamfabulous, Zuhair Murad


 

    3698

    Súvisiace články