Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Outfit dňa / 30. december 2012

OUTFIT DŇA Lucy Liu

Bohato zdobené peleríny, pláštenky, ako aj plášte, ktoré sú kombináciou šiat a peleríny, sú v tejto sezóne in.Nájdete ich v pestrých variantoch, od napodobenín vojenských plášťov, cez analógie stredovekých kabátov, dekoratívnych kožušinových štól, až po elegantné pončá. Môžete zvoliť vyšívané, zamatové či kožušinové pláštenky, a to v rôznej dĺžke - od takých, ktoré zakrývajú iba plecia, až po dlhé peleríny pod kolená.Tento módny trend inšpiroval aj americkú herečku Lucy Liu.

OUTFIT DŇA Lucy Liu

30.12.2012

Bohato zdobené peleríny, pláštenky, ako aj plášte, ktoré sú kombináciou šiat a peleríny, sú v tejto sezóne in.

outfit_lucy_liu_01

outfit_lucy_liu_02

outfit_lucy_liu_dolce_gabbana_03

Nájdete ich v pestrých variantoch, od napodobenín vojenských plášťov, cez analógie stredovekých kabátov, dekoratívnych kožušinových štól, až po elegantné pončá. Môžete zvoliť vyšívané, zamatové či kožušinové pláštenky, a to v rôznej dĺžke - od takých, ktoré zakrývajú iba plecia, až po dlhé peleríny pod kolená.

Tento módny trend inšpiroval aj americkú herečku Lucy Liu. Na odovzdávanie cien New York Women In Film And Television Muse Awards prišla odetá do peleríny, ktorú navrhlo duo Dolce & Gabbana. Pod ňou ukrývala šaty od Rolanda Moureta, doplnené vysokými čižmami z krokodílej kože od Stuarta Weitzmana.

Taliansky módny dom Dolce & Gabbana ponúka na zimnú sezónu azda najpestrejšiu plejádu lookov, v ktorých nechýbajú štýlové plášte a peleríny.


foto: Fashionbombdaily.com, GoRunaway, Justjared.com




 

    4001

    Súvisiace články