Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Outfit dňa / 6. december 2012

OUTFIT DŇA Keira Knightley

Keira Knightley navštívila šou Late Night Jimmyho Fallona v šatách dizajnéra Dura Olowu, ktoré pochádzajú z jeho jarnej kolekcie 2013. Trendové potlače doplnila topánkami na hrubých platformách z kolekcie Bottega Venetta.Duro Olowu je v našich končinách síce menej známy, v Británii však jeho meno poznajú dobre.

OUTFIT DŇA Keira Knightley

6.12.2012

Keira Knightley navštívila šou Late Night Jimmyho Fallona v šatách dizajnéra Dura Olowu, ktoré pochádzajú z jeho jarnej kolekcie 2013. Trendové potlače doplnila topánkami na hrubých platformách z kolekcie Bottega Venetta.

Outfit_Keira_Knightley_01
Outfit_Keira_Knightley_dura_olowu
Outfit_Keira_Knightley_03

Duro Olowu je v našich končinách síce menej známy, v Británii však jeho meno poznajú dobre. Vyrastal medzi rodnou Nigériou a Londýnom. Po otcovom vzore síce začal študovať právo, neskôr však predsa len išiel za svojím snom stať sa módnym návrhárom. Počas londýnskeho British Fashion Weeku v roku 2005 bol vyhlásený za Nového dizajnéra roka, iba krátko potom, čo uviedol na trh svoju vlastnú značku. V jeho rukopise sa najčastejšie objavujú africké vzory a farby, ktoré však dokáže uplatniť v nových sviežich a kontrastných kombináciách. Vďaka tomu jeho kolekcie nikdy nepôsobia príliš etnicky. Preslávil sa napríklad raritným spojením starej anglickej kvetinovej potlače s exotickým leopardím vzorom.

Ukážka z kolekcie Duro Olowu jeseň - zima 2012/2013



foto: Style.com, WENN, Courtesy Duro Olowu

 

    3068

    Súvisiace články