Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Módne ikony / 21. január 2013

Dsquared2 pripravuje prvú detskú kolekciu

Dvojičky Dean a Dan CatenovciTalianska značka Dsquared2 oznámila príchod prvej detskej kolekcie. Debut oblečenia pre najmenších naplánovali na sezónu jar /leto 2014.

Dsquared2 pripravuje prvú detskú kolekciu

21.1.2013

Dsquared_deti_01Dvojičky Dean a Dan Catenovci
Talianska značka Dsquared2 oznámila príchod prvej detskej kolekcie. Debut oblečenia pre najmenších naplánovali na sezónu jar /leto 2014. Kolekciu po prvýkrát predstavia na veľtrhu Pitti Bambo v júni.


Zakladatelia značky, dvojičky Dean a Dan Catenovci, odôvodnili svoje rozhodnutie slovami: „It´s baby time." V dnešnej dobe sa totiž mnohí nadšenci Dsquared2 už tešia zo svojho potomstva. Uvedomuje si to aj značka, ktorej prví klienti rástli spolu s ňou. Dnes chcú svojim ratolestiam dopriať rovnako štýlové oblečenie. „Línia pre najmenších je odpoveďou na želania našich Dsquared_deti_02      Svojský humor sprevádzal dizajnérske duo                         odmalička
klientov vytvoriť jednotný look pre celú rodinu," vysvetľuje oficiálna správa Dsquared2. Ani módu pre najmenších neminú typické symboly, teatrálna a hravá estetika či dotyk irónie, charakteristický pre "dospelácku" dámsku aj pánsku líniu. Ceny oblečenia budú porovnateľné s inými luxusnými značkami pre deti.

Prestížny "klub"
Značka uzatvorila päťročnú zmluvu so spoločnosťou Brave Kid, ktorá vo svojom portfóliu ponúka aj detskú módu pod hlavičkou John Galliano a Diesel. Spolupracovať budú aj s talianskou dizajnérkou Andreou Montelpare, ktorá kolekcie doplní detskými topánkami. Ich výroba bude prebiehať výlučne v Taliansku.

Dsquared_deti_03

Kampaň Dsquared2 na sezónu jar a leto 2013
Foto: Mert Alas & Marcus Piggott
Art direction: Giovanni Bianco

Dsquared_kampanss13_01

Dsquared_kampanss13_02Dsquared_kampanss13_03

Dsquared_kampanss13_04

  
pripravila: Anna Salvová
foto: Dsquared2, Mystylematterz.com


 

    3744

    Súvisiace články