Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Made in Czecho-Slovakia / 6. február 2013

Simona Krainová v novej kampani

Topmodelka Simona Krainová skvele zvláda skĺbiť pracovný a osobný život. Nedávno sa stala riaditeľkou modelingovej súťaže, v najbližšej dobe ju čaká práca pre významnú klenotnícku značku a medzitým ešte nafotila novú kampaň práve k Czechoslovak TopModel.Na fotografiách sa vedľa nej objavuje pätnásťročná nádeje agentúry Czechoslovak Models, Adéla Pohunková.

Simona Krainová v novej kampani

6.2.2013

Topmodelka Simona Krainová skvele zvláda skĺbiť pracovný a osobný život. Nedávno sa stala riaditeľkou modelingovej súťaže, v najbližšej dobe ju čaká práca pre významnú klenotnícku značku a medzitým ešte nafotila novú kampaň práve k Czechoslovak TopModel.
cztm_vizualy_2013_6
Na fotografiách sa vedľa nej objavuje pätnásťročná nádeje agentúry Czechoslovak Models, Adéla Pohunková. „Chcem mladým dievčatám ako je Adéla pomôcť naštartovať ich kariéru v modelingu, odovzdávať im skúsenosti, uviesť ich do veľkého sveta prehliadkových mól a kampaní svetoznámych značiek. Súťaž je tak trochu moje tretie dieťa," komentovala s úsmevom Simona Krainová.

V štúdiu v pražských Holešoviciach sa zišiel veľmi kvalitný kreatívny tím: kampaň fotila Anna Mrázek Kovačič, o make-up sa postarala vizážistka Lucia Gibodová a o vlasy sa starala Petra Měchurová. "Špeciálne na toto fotenie prišli z Milána looky prestížnych značiek Blumarine a Bottega Veneta. Pražský butik Obsession zase požičal unikátnu ručne vyšívanú róbu Elie Saab," uviedol stylista Jan Pokorný, ktorý bol tiež oslovený, aby sa na vzniku kampane k Czechoslovak Topmodel podieľal. „Som rada, že sa nám podarilo získať na fotenie a celú produkciu skutočných profesionálov a autority vo svojich odboroch. Skvele sa mi pracovalo a na výsledku je to, myslím, vidieť," doplnila Simona.


cztm_vizualy_2013_4
Tím agentúry Czechoslovak Models na čele s riaditeľkou súťaže zrealizuje v septembri a októbri tohto roku celkom 11 kastingov v českých a slovenských mestách. Súťaž sa veľmi sľubne rozbehla, bookeri spolu so Simonou prechádzajú fotografie a materiály prihlásených dievčat a vyzerá to, že by mohli objaviť nie jednu, ale hneď dvanásť budúcich hviezd modelingu.

 

zdroj: Czechoslovak Models

foto: Anna Mrázek Kovačič, rep. by pavleye.com

 

    3586

    Súvisiace články