Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Made in Czecho-Slovakia / 18. november 2012

Agentúra Czechoslovak Models hľadá nové tváre

Jedna z popredných českých modelingových agentúr, Czechoslovak Models, spustila prvý ročník novej modelingovej súťaže s názvom Czechoslovak Topmodel 2013. Ide o česko-slovenský projekt, ktorého hlavná časť je naplánovaná na september a október budúceho roka.V agentúre Czechoslovak Models pôsobia aj modelky ako Daniela Peštová či Jana Knauerová, ktoré nafotili titulné editoriály pre magazín Top Fashion.

Agentúra Czechoslovak Models hľadá nové tváre

18.11.2012

Jedna z popredných českých modelingových agentúr, Czechoslovak Models, spustila prvý ročník novej modelingovej súťaže s názvom Czechoslovak Topmodel 2013. Ide o česko-slovenský projekt, ktorého hlavná časť je naplánovaná na september a október budúceho roka.

Czechoslovak_TopModel_01

V agentúre Czechoslovak Models pôsobia aj modelky ako Daniela Peštová či Jana Knauerová, ktoré nafotili titulné editoriály pre magazín Top Fashion. Celý tím na čele s riaditeľkou súťaže, Simonou Krainovou, podnikne spolu 11 kastingov v českých a slovenských mestách. Finálový kasting sa uskutoční na konci októbra 2013 v Prahe. Prvý ročník Czechoslovak Topmodel ukončí slávnostný galavečer v pražskom centre súčasného umenia DOX.

Czechoslovak_TopModel_Simona_KrainovaSimona Krainová, riaditeľka súťažeAko zdôraznili organizátori, Czechoslovak Topmodel 2013 nie je ďalšou súťažou typu „miss", ale ide o čisto modelingový projekt. „Dáme mladým dievčatám šancu uplatniť sa v zahraničí, preniknúť do svetového modelingu. Či obstoja v tvrdej konkurencii, závisí len od nich. Dievča, ktorá chce uspieť, musí byť jedinečné a neopakovateľné. Víťazka zároveň musí byť tvárna, mať schopnosť meniť sa. Veľkú úlohu hrá aj disciplína. Porotu budú tvoriť iba skauti a zástupcovia zahraničných agentúr, čo je pre mladé dievčatá skvelé, pretože mnohé z nich môžu porotcu zaujať natoľko, že ihneď po skončení súťaže vycestujú na svoj prvý zahraničný pobyt," uviedla riaditeľka súťaže, Simona Krainová. Podľa jej slov je projekt jedinečný v tom, že nehľadá jednu víťazku, ale minimálne dvanásť zaujímavých tvárí pre rozličné trhy a najrôznejšie zákazky. Dievčatá navyše nebudú viazané na jednu zahraničnú agentúru alebo sieť agentúr, ale budú môcť naštartovať svoju kariéru práve na tom trhu, ktorý je vzhľadom na ich typ a ambície najvhodnejší.

Novinkou v konceptoch modelingových súťaží je limitovaná séria značkových tričiek, ktoré bude možné kúpiť od konca novembra v obchodoch Reserved. Víťazka súťaže zároveň získa na rok zadarmo prenájom bytu v jednom z developerských projektov Sekyra Group v Prahe.

zdroj: Czechoslovak Models

 

    5344

    Súvisiace články