Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Voľný čas / 14. december 2012

Emócie, zábava a mladé talenty

Zrýchlená doba obmedzila našu vzájomnú komunikáciu na telefonáty a emaily. Ponáhľame sa, aby sme všetko stihli, ale často nenachádzame čas na osobné stretnutia.

Emócie, zábava a mladé talenty

14.12.2012

Zrýchlená doba obmedzila našu vzájomnú komunikáciu na telefonáty a emaily. Ponáhľame sa, aby sme všetko stihli, ale často nenachádzame čas na osobné stretnutia. Život však nie je len o práci. Presvedčila nás o tom nedávna AXA Party.

AXA_Barborka_a_AndrejkaNeformálne stretnutie s podtitulom Večer splnených želaní si nenechali ujsť ani zástupkyne nášho Top Fashion tímu - Barbora Franeková a Andrea Sopčiaková. Oslava sa aj v tomto roku niesla v znamení príjemných stretnutí, emócií a zábavy. Na AXA Party sa, samozrejme, predstavili aj hlavní aktéri - talentovaní mladí ľudia a finalisti AXA Fondu: elektrotechnik Rafael Gajanec, chemik Peter Horváth, krajinný architekt Attila Tóth a nadaný huslista Kristián Gašpar.


Talentovaných tínedžerov zo sociálne znevýhodnených rodín, ktorí sa zapojili do AXA Fondu, potešili nové iPady. O príjemný program sa postaral spevák Robo Opatovský, ktorý spolu s huslistom Kristiánom pripravil hosťom prekvapenie v podobe vianočnej koledy Tichá noc, ale aj ďalších piesní. Priateľom AXA Fondu robil spoločnosť štvorlístok hostiteľov zo spoločnosti AXA: generálny riaditeľ Martin Vogl, prevádzkový riaditeľ Peter Socha, riaditeľka komunikácie a ľudských zdrojov Jitka Fiřtíková a Jana Tarčáková Janičová, hovorkyňa AXA pre Slovensko.

AXA_obsadenieNa fotografii zľava doprava (horný rad) Martin Vogl, generálny riaditeľ spoločnosti AXA, Atilla Tóth, Jitka Fiřtíková, riaditeľka komunikácie a ľudských zdrojov AXA, spevák Robo Opatovský, Peter Socha, prevádzkový riaditeľ AXA pre ČR a SR, (dolný rad) Peter Horváth, Kristián Gašpar, Jana Tarčáková Janičová, hovorkyňa AXA pre Slovensko a Rafael Gajanec.



AXA_Firtikova_uputavkaPrečítajte si: Oblečenie vypovedá o vašom osobnom prístupe
Jitka Fiřtíková zo spoločnosti AXA nám prezradila, ako sa obliekajú slovenskí a českí biznismeni.

text: red
foto: AXA

    6682

    Súvisiace články