Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Dizajn / 27. február 2013

Jarná atmosféra v interiéri

Opustiť zimné radovánky a v pohode sa prehupnúť do rozkvitnutej jari – ideálna situácia, ktorá by mala mať prirodzený priebeh. Bez ohľadu na rozmary počasia, prípadne jarnú únavu, atmosféru interiéru vám pomôže vyladiť nová kolekcia bytových doplnkov F&F Home.

Jarná atmosféra v interiéri

27.2.13

Opustiť zimné radovánky a v pohode sa prehupnúť do rozkvitnutej jari – ideálna situácia, ktorá by mala mať prirodzený priebeh. Bez ohľadu na rozmary počasia, prípadne jarnú únavu, atmosféru interiéru vám pomôže vyladiť nová kolekcia bytových doplnkov F&F Home. Osvieženie, energia, povzbudenie, obnova síl – to všetko dokážu vyvolať efektne vybrané dekorácie.

Jarné tóny naplnia predstavy každej fantázie. Nastávajúca sezóna bude pripomínať bezstarostný výlet do Stredomoria. Baliť sa ale netreba, inšpirácia je k dispozícii práve tu a teraz! Bohémska atmosféra dovolenky nemusí zostať iba v spomienkach...

Reštart
Precitnutie do jarnej sezóny sa s F&F Home začína priamo v spálni. Najnovšia kolekcia posteľnej bielizne navodzuje pokojnú atmosféru potrebnú pre pravidelné „dobitie" síl. Kvalitné obliečky a doplnky s plážovými motívmi sú výnimočne hebké a stálofarebné. Pohodlie obliečok v upokojujúcich farbách a vzoroch umocňujú sympatické doplnky, ako sú lampičky v tvare okruhliakov a dekorácie z bublinkového skla, navrhnuté rovnako v prímorských odtieňoch a textúrach.
FF_Home_SS13_001_valid_to_010913
Osvieženie
Kolekcia kúpeľňových doplnkov bola navrhnutá pre navodenie pocitu jednoduchého luxusu spa u vás doma. Mäkké a 100% bavlnené uteráky sú v ponuke v bohatej palete odtieňov morského pobrežia od modrej cez belasú a krémovú až po žiarivo bielu. Prírodné štruktúry a materiály pripomínajú tentokrát doplnky so žulovým a transparentným vzhľadom. Dózy na tekuté saponáty, alebo klasické mydelničky, nechajú vyniknúť všetky farby dúhy, ktoré rozžiaria celú kúpeľňu.
FF_Home_SS13_013_valid_to_010913
Relax
Doplnky do obývacej izby boli navrhnuté tak, aby vytvorili vzdušnú a zároveň atraktívnu atmosféru vhodnú na relax. Vďaka svojmu akcentu prímorských farieb a jemných textúr dekorácie najlepšie vyniknú na čistom, jasne bielom pozadí. Aj túto sezónu kladie F&F Home dôraz na umelecké remeslo a dáva do pozornosti ručne fúkané, tvarované vázy a sklenené dekorácie z európskych dielní, majúc na pamäti etický kódex a recykláciu. Stolné, náladové a podlahové osvetlenie charakterizuje čistý a súčasný dizajn spájajúci v sebe moderný štýl a prijateľnú hodnotu. Pohodlné, dekoračné vankúše z hrubo česanej bavlny s abstraktnými, florálnymi motívmi oživia a spríjemnia každé posedenie. Dokonalou bodkou na záver budú štýlové, moderné svietniky v modrých, limetkových a strieborných farbách, doplnené sviečkami s dlhou životnosťou, prípadne jemnou arómou pre správnu a jemne iskrivú atmosféru.
FF_Home_SS13_003_valid_to_010913
Obnova
Srdce domova na jar oživia moderne, graficky štylizované kvetinové motívy. V kombinácii s paletou žiarivých, stredomorských farieb vnesú do kuchyne i jedálne teplo a jas. Rôznofarebné a praktické úžitkové sklo F&F Home je bohato zastúpené v rôznych formách - od pohárov na vodu a nealko, čaše na víno, až po masívnejšie poháre na koktaily a destiláty. Ich umné premiešanie zabezpečí stolovaniu eklektický, ba priam bohémsky šarm. Ranná káva najlepšie chutí z veľkých hrnčekov, napríklad s prúžkovaným vzorom. Čaj sa odporúča podávať v nádhernom, kameninovom sete.

FF_Home_SS13_010_valid_to_010913

 

 

pripravila: Jana Zajasenská

foto: F&F

    4206

    Súvisiace články