Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Cestovanie / 26. máj 2014

Letné rodinné dobrodružstvo aj romantika v Tatrách

Nemusíte cestovať stovky kilometrov k moru, aby ste si užili dokonalý relax, romantické chvíle vo dvojici alebo dobrodružstvo s celou rodinou. Prakticky „za rohom", v lone nádhernej prírody Tatranskej Lomnice, vás v rodinnom Hoteli Slovan*** príjemne prekvapí dovolenka plná aktívnej zábavy a oddychu.Leto sa pomaly blíži a vy sa už čochvíľa môžete tešiť na všetky jeho radosti.

Letné rodinné dobrodružstvo aj romantika v Tatrách

1.6.2014

Nemusíte cestovať stovky kilometrov k moru, aby ste si užili dokonalý relax, romantické chvíle vo dvojici alebo dobrodružstvo s celou rodinou. Prakticky „za rohom", v lone nádhernej prírody Tatranskej Lomnice, vás v rodinnom Hoteli Slovan*** príjemne prekvapí dovolenka plná aktívnej zábavy a oddychu.

exterier


Leto sa pomaly blíži a vy sa už čochvíľa môžete tešiť na všetky jeho radosti. V Hoteli Slovan má letná dovolenka mnoho tvárí, či už si ju chcete užiť spolu s deťmi, vo dvojici s partnerom alebo s priateľmi. Z pobytových balíčkov pre rodiny vás určite osloví Leto SLOVAN, v rámci ktorého sú v ponuke pobyty trvajúce päť dní a štyri noci a objednávať sa môžu v období od 1. júla do 15. septembra. A verte, že v hoteli, ktorý sa zaraďuje medzi top 10 zariadení na Slovensku priateľských k rodinám s deťmi, sa vaše ratolesti určite nebudú nudiť.

rodina

Radosti s deťmi
01Hotelu SLOVAN už tradične robí dobré meno jeho pohostinnosť a priateľská atmosféra, ktorú podčiarkuje bohatý animačný program pre najmenších, zabezpečovaný počas celého leta. V rámci programu „Pásli ovce valasi" robia najmenším na lúke pred hotelom spoločnosť obľúbené postavičky Maťko a Kubko. Deti s nimi zažijú veľa zábavy, zažijú na vlastnej koži pastiersky život a môžu si dokonca v kotlíku vlastnoručne pripraviť halušky. Ak sa so svojimi ratolesťami chcete zabaviť i niečo nové naučiť, nevynechajte projekt, resp. náučný chodník SPEVAVCE TATRANSKÉ, ktorý sa rozhodol odštartovať tím nadšencov priamo z Hotela Slovan. Vďaka tomuto projektu môžu rodinky spoznať druhy a život operencov žijúcich vo Vysokých Tatrách. Žijú okolo nás, krásne spievajú, ale majú aj zaujímavé zvyky a život, o ktorých sa môžete dozvedieť na náučnom chodníku, približne 300 metrov od stanice sedačkovej lanovky Skalnaté pleso. Chodník s celkovou dĺžkou 180 metrov pozostáva z 15 informačných panelov z dreva, ktoré nesú textové a obrázkové informácie o jednotlivých vtáčích druhoch. Veľa radosti však zaručene prinesie aj Tatranské safari s množstvom zaujímavých hier, ako sú Najlepší stopár či Lov tatranských šeliem. Kráľovskou „disciplínou" aktívneho dovolenkového oddychu je zasa turistika. Cestovateľskú špajzu plnú všakovakých chutí, vôní a farieb otvára projekt „Túlačky", ktorý vám poradí, aké tatranské zákutia sa určite oplatí navštíviť.

relax_centrum

Zábava v hoteli
Okrem outdoorových dobrodružstiev majú hostia grátis aj vstup do Relax centra, kde nájdu oddychový bazén s vírivým programom a bezbariérovým vstupom, parnú saunu, relax bar, detskú šmykľavku i detský kútik či vodné hry. V Centre zábavy sa zasa možno zabaviť pri biliarde, stolnom tenise a spoločenských hrách. Hotel SLOVAN myslí na vašich najmenších a ponúka im grátis aj malé „baby snacky". Jedenkrát týždenne si v rámci večerného bufetu môžu rodinky užiť populárny „Live cooking", čiže varenie naživo so šéfkuchárom. Jeden deň v týždni je dokonca vyhradený nefalšovaným slovenským špecialitám.

Hotel_SLOVAN_Live_Cooking_50cm

Wellness pobyt a romantika
Po aktivitách v jarnej či letnej tatranskej prírode si zaslúžite osvieženie tela i mysle. Ak potrebujete zregenerovať a nabrať nové sily, doprajte si pobyt zameraný na wellness. Môžete sa nechať rozmaznávať aromaterapeutickou masážou s bio olejom z deviatich kvetov. Do formy vás dostane vysokoúčinná lymfodrenážna terapia. Oddychovať však môžete aj v relaxačnom bazéne s bublinkovou masážou.

hotelslovan_x_02

Ak však túžite vyhradiť si v čarovnom vysokohorskom prostredí čas na svoju polovičku, potom vás určite poteší balíček ROMANTIKA. Či už pôjde o zásnuby, svadobnú cestu, alebo spontánny romantický či wellness víkend, nežné chvíle si môžete dopriať v magických izbách PLUS a v dizajnových mezonetových apartmánoch.

hotelslovan_x_01

Unikátny koncept
Hotel Slovan vás očarí aj svojím farebným konceptom, ktorý skrášľuje všetkých 259 izieb. Vychádza z toho, že farby nás dokážu pozitívne naladiť a pomáhajú nám zrelaxovať. Farebné ladenie izby si tak môžete vybrať v obľúbenom odtieni, podľa ročného obdobia či časti dňa, ktoré sú vám bližšie. Ak budete tráviť dni v Hoteli Slovan aj so svojimi deťmi, ani vtedy sa nemusíte obávať - k dispozícii je 20 prísteliek a 15 detských postieľok. Tešte sa teda na leto a prežite ho v rodinnom zázemí Hotela Slovan.

Hotel_SLOVAN_izba_PLUS

spevavce_logo

NOVINKY LETNEJ SEZÓNY

• Náučný chodník SPEVAVCE TATRANSKÉ, www.spevavce.sk
• Animačné programy MAŤKO A KUBKO a TATRANSKÉ SAFARI
• Tvorivé dielničky pre šikovné ručičky na zelenej lúke
• Tipy na výlety pre rodinky KAM SA ZATÚLAŤ, www.tulacky.sk



text: redakcia
foto: Hotel Slovan



 

    5395

    Súvisiace články