Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Vlasy / 25. marec 2013

Impozantné a nenáročné účesy roka 2013

Armin MorbachDávate prednosť veľkému objemu, kučerám, uhladeným vyžehleným vlasom alebo rady experimentujete s farbami? Zo štyroch štýlových dámskych účesov na rok 2013 zdielne dvorného kaderníka Schwarzkopf, Armina Morbacha, si určite každá zvás vyberie ten svoj: moderne staromódny, ale honosný Big Bob, rozprávkový Gloss, farbami nabitý Sleekcolor alebo žiarivý Fringer.Francúzsky módny fotograf Patrick Demarchelier nafotil v spolupráci s vlasovým expertom Arminom Morbachom štyri kľúčové trendové účesy.

Impozantné a nenáročné účesy roka 2013

25.3.2013

Armin_MorbachArmin MorbachDávate prednosť veľkému objemu, kučerám, uhladeným vyžehleným vlasom alebo rady experimentujete s farbami? Zo štyroch štýlových dámskych účesov na rok 2013 z dielne dvorného kaderníka Schwarzkopf, Armina Morbacha, si určite každá z vás vyberie ten svoj: moderne staromódny, ale honosný Big Bob, rozprávkový Gloss, farbami nabitý Sleekcolor alebo žiarivý Fringer.

Francúzsky módny fotograf Patrick Demarchelier nafotil v spolupráci s vlasovým expertom Arminom Morbachom štyri kľúčové trendové účesy. Vzrušujúce, multikultúrne a inšpiratívne zároveň – presne ako Manhattan, ktorý bol dejiskom fotenia. Spája sa v nich biznis štýl newyorských žien s trendami, aké vládli na svetových módnych prehliadkach v Miláne, Londýne, Paríži a New Yorku. „Účesy Schwarzkopf Looks 2013 prenášajú trendy udávané svetovými mólami priamo do ulíc," hovorí Armin Morbach a pokračuje: „presne ako moderné Newyorčanky budia dojem dokonalej úpravy a elegancie. Dáma z New Yorku má totiž charizmu, je trendová a jej celkovej kráse nikdy nič nechýba. Nezáleží na veku, kultúre či etnickom pôvode. Účesy Schwarzkopf sú jedinečné tým, že ich dokáže vytvoriť skutočne ktorákoľvek žena, a to úplne sama."

Nadčasový Big Bob
Myslíte si, že je staromódny? Mýlite sa! Je síce pravda, že podobný účes nosili dámy už v 60. rokoch, to však iba svedčí o jeho nadčasovosti. Je určený pre ženy, ktoré rady experimentujú s dĺžkami vlasov, a najmä s objemom. „Natupírovaním a stočením dlhých vlasov do tvaru nepravého mikáda vytvoríte horizontálny objem," prezrádza Armin Morbach. Sviežosť účesu dodajú viaceré svetlé odtiene od farby kukuričného poľa po dubové drevo. Jemné líčenie, očné linky alebo tiene v ružových, zelených alebo fialových odtieňoch v kombinácii s jednoduchými, prirodzenými perami zakončujú dokonalosť tohto účesu.

Schwarzkopf_Big_bob

Rozprávkový Gloss
Účes a là snehulienka či princezná sa hodí aj do reálneho biznis sveta. Je dokonalou voľbou pre sebaistú ženu so silnou osobnosťou, ktorá sa nebojí dať najavo svoju ženskosť. Vlasy voľne padajú na ramená v uhladených vlnách. Potrebujete na to iba zopár natáčok či kulmu a nakoniec nezabudnite pridať lesk. Tmavé farby dodávajú tomuto štýlu ešte väčšiu silu a robia ho odvážnejším. Vhodný make-up vytvoria lesklé očné tiene svetlých farieb v kombinácii s červenými alebo tmavými lesklými perami, ktoré odrážajú lesk vlasov.

Schwarzkopf_Gloss
Farbami nabitý Sleekcolor
Svet hýri farbami, tak prečo by sa v rôznych odtieňoch nemohol rozžiariť aj váš účes? Ak rady experimentujete, vyskúšajte mnohofarebné melíry a zafarbené končeky vlasov. Moderný účes inšpirovaný životom ulice ulahodí ženám, ktoré milujú ukazovať svoj vlastný nezameniteľný štýl. „Môžete ho kombinovať s večernými šatami alebo s oblečením v punkovom štýle či koženou bundou. Účes vyzerá najlepšie s cestičkou v strede, extra dlhými vlasmi a s dokonalým leskom, prípadne v kombinácii s asymetrickým strihom," približuje vlasový expert. Farebnosť dokonale podčiarknu aj nápadné ružové alebo červené pery a výrazné obočie.

Schwarzkopf_Sleekcolor
Žiarivý Fringer
Atraktívne rusovlásky majú navrch. Môžete pritom skúšať rôzne farby od medenej cez ostrú krvavú až po tehlovočervenú. Žiarivý Fringer je mladý a moderný look pre ženy, ktoré sú rady stredobodom pozornosti. „Tento trend ešte viac ozvláštni široká, hranatá, dorovna odstrihnutá ofina," pripomína kaderník. Príprava je veľmi jednoduchá. Korienky vyfúkate na okrúhlej kefe, aby získali objem. Dĺžky potom vyrovnáte pomocou žehličky. Make-upom treba upriamiť pozornosť na oči – temnými, gotickými očnými tieňmi v kombinácii s prirodzeným obočím a perami dodáte tomuto štýlu tajomný nádych.

Schwarzkopf_Fringer
zdroj: Schwarzkopf






 

    5962

    Súvisiace články