Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Vlasy / 18. marec 2013

Elixír života pre namáhané a lámavé vlasy

Špecialista na starostlivosť o vlasy Gliss Kur prináša ošetrujúci olejový elixír pre veľmi poškodené vlasy. Nový rad Gliss Kur Ultimate Oil Elixir prinavráti život a energiu do vašich namáhaných vlasov a dodá im jemnosť a lesk.Poškodenie patrí medzi päť najčastejších problémov vlasov.

Elixír života pre namáhané a lámavé vlasy

 

18.3.2013

Špecialista na starostlivosť o vlasy Gliss Kur prináša ošetrujúci olejový elixír pre veľmi poškodené vlasy. Nový rad Gliss Kur Ultimate Oil Elixir prinavráti život a energiu do vašich namáhaných vlasov a dodá im jemnosť a lesk.

GlissKur_03

GlissKur_01Poškodenie patrí medzi päť najčastejších problémov vlasov. Ak sú pramene narušené do hĺbky, končeky sa ľahko lámu a vlasy pôsobia nevýrazne a bez života. Udržiavať ženskú korunu krásy v dobrej kondícii si vyžaduje poriadnu dávku trpezlivosti, dôslednosti a každodennej starostlivosti. Ideálnym pomocníkom je nový rad Gliss Kur Ultimate Oil Elixir. Nielenže vlasom vráti stratenú iskru, ale ich aj dôkladne ošetrí a ochráni pred ďalším poškodením. „Špeciálna kombinácia ošetrujúceho elixíru a tekutých zložiek, ktoré sú identické so zložkami vlasu, regeneruje vlasy hlboko zvnútra a zároveň zjemňuje ich povrch, a to tak, že ho rovnomerne obalí tenkou vrstvou. Výsledkom sú hodvábne jemné, uhladené, žiarivé a najmä nezaťažené vlasy, a to všetko bez ich zaťaženia," vysvetľuje doktorka Elisabeth Poppe, Director of International Product Development Haircare spoločnosti Henkel. Intenzívne zloženie Nutri Repair obnovuje poškodenú štruktúru vlasu a vypĺňa trhliny na jeho povrchu. Vlasy tak získavajú prirodzenú odolnosť voči lámavosti končekov či vysušovaniu. Ošetrujúci rad obsahuje šampón, kondicionér, expresný regeneračný kondicionér, masku na vlasy a špeciálne sérum s ošetrujúcim olejovým exilírom.

zdroj: Gliss Kur

 

    4959

    Súvisiace články