Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Vlasy / 11. marec 2013

Tajomstvo dlhotrvajúceho lesku vo vlasoch

Ak chcete, aby váš účes naozaj vynikol, nemal by mu chýbať nádherný lesk. Dlhotrvajúci efekt ako od kaderníka si teraz môžete dopriať vďaka novej kolekcii vlasovej kozmetiky Syoss Glossing.

Tajomstvo dlhotrvajúceho lesku vo vlasoch

11.3.2013

Syoss_Glossing_01Ak chcete, aby váš účes naozaj vynikol, nemal by mu chýbať nádherný lesk. Dlhotrvajúci efekt ako od kaderníka si teraz môžete dopriať vďaka novej kolekcii vlasovej kozmetiky Syoss Glossing. Prípravky tohto ošetrujúceho radu sa postarajú o to, aby vlasy zostali príťažlivo lesklé. Stylingová rada Syoss Glossing Hold potom vlasom poskytuje extra silnú celodennú fixáciu a dlhotrvajúci lesk bez toho, aby ich zaťažovala.

Dodať vlasom dlhotrvajúci lesk nie je vôbec zložité, ak máte možnosť zájsť si kedykoľvek do kaderníckeho salónu. Takáto starostlivosť však nie je bežne dostupná pre každého. Ak venujete pozornosť trendom a túžite po nádherne lesklých vlasoch, nový produktový rad Syoss Glossing ponúka riešenie. Zloženie týchto produktov bolo vyvinuté v spolupráci s kaderníkmi a stylistami, vďaka čomu poskytuje profesionálnu kvalitu za veľmi dostupnú cenu. Receptúra, určená pre normálne vlasy bez lesku, je založená na inovatívnej technológii, ktorá dlhodobo udržiava lesk vo vlasových vláknach. Zloženie s obsahom keratínu Pro-Cellium vyhladzuje povrch vlasov a každý z nich pokryje tenučkou neviditeľnou vrstvou, ktorá prameňom dodá dlhotrvajúci príjemný lesk.

Syoss_Glossing_02

Starajte sa o vlasy celistvo
Dokonalý lesk dosiahnete používaním všetkých produktov radu Syoss Glossing - šampónu, kondicionéru, kúry v tube a kúry pre lesklé vlasy. Šampón vďaka účinnému zloženiu s obsahom keratínu Pro-Cellium pri umývaní lesk vo vlasoch zafixuje, posilní ich štruktúru, vyhladí a zacelí ich povrch a zabezpečí tak nádherný vzhľad vlasov, ktoré boli pôvodne bez lesku. Pomocou kondicionéru zasa zabránite strapateniu vlasov, ktoré sa okamžite po umytí lepšie rozčesávajú. Kúra na vlasy dopĺňa komplexnú starostlivosť a okrem dlhotrvajúcich žiarivých odleskov zmení vlasy na hodvábne poddajné. Možno ho aplikovať už do mierne vysušených vlasov alebo ako záverečný krok pri úprave suchých vlasov. Kúra v tube sa nanáša na vlhké vlasy, vmasíruje sa do nich a opláchne. Pri pravidelnom používaní sa žiarivé odlesky udržia vo vlasoch až desať dní. Rad Syoss Glossing Hold ponúka extra silnú fixáciu a lesk, ktoré udrží až 24 hodín. Jej účinné zloženie so systémom Pro-Styling vlasy spevní a umožňuje ich dokonale upraviť, a to bez náznakov zlepenia či lámavosti.

zdroj: Henkel/Syoss


 

    5085

    Súvisiace články