Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Vlasy / 23. november 2012

Nájdite si dokonalý účes

Vitajte v kaderníctve, ktoré je celkom iné ako tie ostatné. Pohodlne sa usaďte a ...

Nájdite si dokonalý účes

26.11.2012

Vitajte v kaderníctve, ktoré je celkom iné ako tie ostatné. Pohodlne sa usaďte a ... zapnite si počítač.

HappyHair_ilustracka02Vlasy sú bezpochyby korunou krásy a ich strih či farba výrazne ovplyvňujú vzhľad každého z nás. Vhodne zvolený účes môže našu vizáž nesporne vylepšiť, ak to však nevyjde, máme hlavu v smútku. Vybrať si ten pravý účes však nie je úplne jednoduché. Našťastie, virtuálny svet tretieho tisícročia otvára bránu novým možnostiam. Jednou z nich je skúšanie účesov online, čo výrazne pomôže vybrať tú pravú frizúru. Takúto príležitosť ponúka aj jedinečný projekt Virtuálny kaderník a vizážista prístupný na happyhair.sk, kde si okrem účesu môžete vyskúšať aj rozličné druhy make-upov.

Je to jednoduché
Stačí vložiť portrétnu fotografiu a vydáte sa na cestu plnú premien. Poruke máte viac ako 5300 účesov z dielní svetových profesionálov. Výber odtieňa či strihu je len na vás. Veľmi inšpiratívne sú spoločenské či svadobné účesy, a to nielen pre nastávajúce nevesty. Celkovú premenu zavŕšte nápaditým make-upom či dokonca zmenou farby očí. Nebudete sa stačiť čudovať, ako aj nepatrná drobnosť dokáže človeka zmeniť na nepoznanie.

Happy_Hair_prementa_net_01

Happy_Hair_prementa_net_02

Happy_Hair_prementa_net_03


Buďte trendy
Vďaka množstvu aktualizovaných článkov a kategórii s účesmi celebrít vás žiadne módne trendy nezaskočia. Vyberte si z rozsiahlej databázy frizúru svojej obľúbenej celebrity a ocitnite sa tak na okamih „v jej koži". Samozrejmosťou sú tu najnovšie účesy z červeného koberca či iných akcií plných slávnych osobností. Navyše môžete nakuknúť i do sveta popredných kaderníctiev a hľadať inšpirácie aj medzi štýlovými strihmi svetových salónov. K definitívnej zmene vzhľadu vám možno dopomôžu najnovšie trendové účesy na rok 2013.

HappyHair_ilustracka01Interaktivita je zábavná
Nezabudnite, že sa s ostatnými užívateľmi Happyhair.sk môžete zapojiť do živej diskusie. Vložte svoju vydarenú premenu do verejnej galérie a vyzvite tak ostatných užívateľov, aby ju ohodnotili alebo okomentovali. Môže vám to pomôcť rozlúštiť účesovú dilemu. Aj ostatní užívatelia iste ocenia, ak sa vyjadríte k ich premene.


happyhair_SK_promo_foto_2_clanokA bonbónik na záver
Vo virtuálnom prostredí Happyhair si môžete okrem účesov, dekoratívnej kozmetiky a módnych doplnkov vyskúšať aj facelifting – vyhladenie vrások. Ak ste zvedaví, nakoľko vyhladenie pleti osvieži váš vzhľad, či nakoľko vybielenie zubov rozžiari váš úsmev, nezabudnite vyskúšať i funkciu omladenie. Zostáva, samozrejme, len na vás, či siahnete po nástrojoch a možnostiach, ktoré moderná doba priniesala vo forme virtuálneho sveta. Odhliadnuc od toho však platí, že podobnú možnosť vytvorenia kompletnej premeny vzhľadu, od účesu až po najmenšie detaily, nikde inde na slovenskom a českom trhu nenájdete.

zdroj: Happyhair.sk/Happyhair.cz
foto: Happyhair, archív redakcie

    21370

    Súvisiace články