Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Starostlivosť o pleť a telo / 16. jún 2015

Leto sa blíži! SOS pre vaše telo, tvár a pokožku

S prvými letnými dňami prepadá mnoho žien panike. Krátke šaty či šortky odhaľujú všetko, čo sa nám darilo behom zimného obdobia úspešne zakrývať.

Leto sa blíži! SOS pre vaše telo, tvár a pokožku

16.6.2015

S prvými letnými dňami prepadá mnoho žien panike. Krátke šaty či šortky odhaľujú všetko, čo sa nám darilo behom zimného obdobia úspešne zakrývať. A v plavkách sa už vôbec nič neutají. Máme však dobré správy aj ak ste príprave na prvý deň na pláži nevenovali celú zimu. Áno, stále máte šancu to dobehnúť, a to vďaka moderným metódam. Opýtali sme sa na známej klinike estetickej medicíny, čo sa dá do leta ešte stihnúť.

Zbavte sa tukov rýchlo a navždy
Rýchlym riešením pri získavaní vysnívaného tela do plaviek je Laserová liposukcia SlimLipo. V súčasnosti najšetrnejšia a najrýchlejšia liposukcia estetickej medicíny. Odstráni tuk bezbolestne, bez dlhej rekonvalescencie, bez nutnosti celkovej anestézy a natrvalo. Navyše po „vysatí" tuku sa pokožka sama vypne. Svoje o tom vie aj Miss Slovensko 2007, Veronika Husárová, ktorá takto dokázala veľmi rýchlo zredukovať svoje miery o niekoľko centimetrov do svadobných šiat. Pomalším, ale zasa úplne neinvazívnym riešením je účinná Kryolipolýza Zeltiq Coolsculpting.

02_yesvisage_tuk

Doprajte si do plaviek vysnívané prsia
Krásne prsia sú symbolom ženskosti a tak niet divu, že na faktoroch, ako sú ich tvar, súmernosť a veľkosť, do značnej miery závisí aj to, ako vnímate samú seba. „Sebavedomie je jeden z hlavných dôvodov plastických operácií vôbec. Každý zákrok, ktorý je na mieste, zvyšuje sebavedomie. Ak to vezmeme čisto štatisticky, najviac sebavedomia dodáva práve zväčšenie pŕs," potvrdzuje špecialista na úpravu prsníkov MUDr. Martin Molitor PhD., primár Kliniky Yes Visage, kam si pre svoje prsia prichádzajú aj celebrity.

03_yesvisage_prsia
05_yesvisage_prsia

Už ani chĺpok navyše
Obťažuje vás večný boj s chĺpkami? Otravné holenie a vyrážky, bolesti pri depilácii, začervenanie a zarastanie chĺpkov. Na Klinike Yes Visage ponúkajú najefektívnejšie riešenie tohto problému v podobe modernej epilácie pomocou presne cieleného lekárskeho vysoko výkonného lasera. Ak chcete efektný a hlavne trvalý výsledok, zabudnite na epilačné prístroje a hlavne pulzné svetlá z kozmetických salónov. Či už ide o tvár, chrbát, hruď, ruky, nohy, oblasť slabín či podpazušia, teraz je ten správny čas.

06_yesvisage_chlpy

Leto bez potu a vrások
Pred letom je ideálny čas na botox nielen ako prevenciu proti vzniku vrások, vznikajúcich mračením sa pri silnom slnku, ale hlavne proti poteniu. Zahoďte neúčinné deodoranty, k tomu, aby ste sa nepotili v podpazuší, na čele, na rukách, nohách, zátylku, bedrách či slabinách, stačí dermatológovi pár minút. Tento zázrak pred letom využíva herečka Zdena Studenková i mnoho iných celebrít.

07_yesvisage_botox

Celulitída?
Proti celulitíde sa snažíme bojovať celoročne, v lete ale prichádza na „lámanie chleba" a tak skúšame všetko možné aj nemožné. Zabudnite na krémy, teraz je ten správny čas na konzultáciu s odborníkom. Nie ste v tom sami, na Klinike Yes Visage vyriešilo rovnaký problém aj veľa známych žien.

Dokonalý make-up, bez chybičky aj vo vode
Permanentný make-up dokáže žene ušetriť veľa času stráveného pred zrkadlom, ale tiež korigovať nedokonalosti tváre. Rovnako tak predĺžené riasy zvýraznia vaše oči bez každodenného používania maskary. Buďte upravená aj nalíčená aj pri mori či bazéne a hlavne, bez rozmazaného make-upu.

09_yesvisage_makeup
10_yesvisage_makeup
08_yesvisage_riasy

TIP PRE VÁS
Klinika YES VISAGE s pobočkami v Bratislave, Prahe, Brne a Ostrave je najväčšou klinikou estetickej medicíny a plastickej chirurgie v Čechách a na Slovensku. Ponúka nezáväznú konzultáciu priamo so špecialistami a tiež možnosť splátok už od 20 eur a s nulovým navýšením. Viac informácií na Klinike YES VISAGE Bratislava, Michalská 9, tel: 0917 227 777, www.yesvisage.sk

 

    5611

    Súvisiace články