Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Líčenie / 18. november 2012

Honosné safari: trendy líčenie tejto jesene

Buďte odvážna, pohrajte sa s kontrastom a odzbrojte tak svoje okolie. Základom looku neskrotnej amazonky je matná svetlá pleť, oči zvýraznené ľahkými odtieňmi dymovo zlatej a kaki.Pery môžete zvýrazniť zamatovo červeným rúžom alebo leskom so sýtym odtieňom burgundského vína.

Honosné safari: trendy líčenie tejto jesene

18.11.2012

Buďte odvážna, pohrajte sa s kontrastom a odzbrojte tak svoje okolie. Základom looku neskrotnej amazonky je matná svetlá pleť, oči zvýraznené ľahkými odtieňmi dymovo zlatej a kaki.

Honosne_safari_02


Pery môžete zvýrazniť zamatovo červeným rúžom alebo leskom so sýtym odtieňom burgundského vína. Nechty prispôsobte okolnostiam. In sú najmä matné kaki odtiene, no vďaka výraznej červenej budete v dave žiariť. Look dokonalo zvodnej amazonky predstavili vo svojich beauty kampaniach najvýraznejšie značky Dior a Yves Saint Laurent.







YSL_honosne_safari„Kaki, zlaté a tmavozelené očné tiene vytvárajú v spojení zo zmyselne červenými matnými perami žiaduce napätie,“ uviedol Lloyd Simmonds, kreatívny riaditeľ pre make-up módneho domu Yves Saint Laurent.

Dior_honosne_safariNová kolekcia líčidiel Dior Golden Jungle

Chanel_honosne_safariSo šarmom, Chanelu vlastným, predstavujú s jesenným lookom aj nové odtiene tých najobľúbenejších produktov.

Honosne_safari_mikro_dymMikrotrend: Alternatívne dymové oči
Dymové oči sú trendom skoro každú zimu, ale tentoraz prichádzajú v nových, zaujímavých farebných variáciách. V zelenej, purpurovej a bronzovej na šou Roberto Cavalli (prvý obrázok zľava), v šedej u Diane von Furstenberg, v zlatohnedej u Burberry (druhý obrázok zľava) a v smaragdovej u Jasona Wu.


Honosne_safari_mikro_burgundyMiktotrend: Burgundská
Pery v sýtych odtieňoch delikátnej šarlátovej sme mohli vidieť na prehliadkach Gucci alebo Bottega Veneta (prvý obrázok zľava), zatiaľ čo u Donny Karan (druhý obrázok zľava) či Phillipa Lima vytvorili nekonvenčný vzhľad použitím burgundskej na oči.





pripravila: Jana Zajasenská
foto: archív značiek, GoRunaway

Vyskúšajte tiež líčenie: Tvár sladká ako candy shop.

Celý článok si môžete prečítať v aktuálnom vydaní magazínu Top Fashion jeseň - zima 2012/2013.

 

    4196

    Súvisiace články