Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Články / 28. december 2019

Momenty z módnych prehliadok roku 2019

Módne prehliadky sú vprvom rade oodprezentovaní novej kolekcie avízie na nasledujúcu sezónu, avšak niekedy sa im podarí do toho pridať unikátnosť momentu. Tých 9 patrí ktým najzapamätateľnejším zroku 2019.

Momenty z módnych prehliadok roku 2019

Módne prehliadky sú v prvom rade o odprezentovaní novej kolekcie a vízie na nasledujúcu sezónu, avšak niekedy sa im podarí do toho pridať unikátnosť momentu. Tých 9 patrí k tým najzapamätateľnejším z roku 2019.

Chanel SS20

Úplne prvá prehliadka novej kreatívnej riaditeľky Chanel, Virginie Viard, bola poznačená vpádom youtuberky-komičky Marie Benoliel na prehliadkové mólo. Vyviedla ju Gigi Hadid.

Versace SS20

Donatella priviedla na prehliadkové mólo nezabudnuteľné šaty z roku 2000, ktoré si vtedy obliekla Jennifer Lopez na Grammy. Teraz ich na móle predviedla samotná speváčka.

Marc Jacobs FW19

Christy Turlington skončila s modelingom pred viac ako 20 rokmi, tento rok sa však nenalíčená vrátila naspäť vďaka prehliadke Marc Jacobs.

Jacquemus SS20

Simon Porte Jacquemus je vizionár svojej doby. Jednu zo svojich prehliadok usporiadal na maximálne instagramovateľnom mieste- v levanduľovom poli.

4

Savage x Fenty

Prehliadka spodnej bielizne Savage x Fenty ukázala značke Victoria’s Secret, ako sa to má robiť. Na mólo prizvala modelky rôznych veľkostí a rás, pričom prehliadka bola nabitá poriadne moderným sexepílom.

5

Tom Ford SS20

Dizajnér Tom Ford usporiadal svoju prehliadku na stanici metra Bowery Street na Manhattane. Dokonale tým podčiarkol atmosféru kolekcie.

6

Maison Margiela SS20

Model Leon Dame sa postaral o jeden z najvýraznejších momentov roka svojou teatrálnou chôdzou na móle. Inšpirovaná bola iróniou, ale aj samotnou avantgardnou kolekciou.

Saint Laurent SS20

Zaručene jeden z najčarovnejších momentov z prehliadkových mól. Prehliadku Saint Laurent uzatvorila Naomi Cambpell, z ktorej ladnej chôdze sme nedokázali spustiť oči.

2147

Súvisiace články