Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Móda pre mužov / 9. október 2015

Jesenný manuál súčasného gentlemana

Kurátor pánskej sekcie magazínu TOP FASHION – Milosh Harajda prináša eklektickú selekciu adries a mien, ktoré vám otvoria dvere do prvej ligy.STORE: MENMr. Tom Ford otvoril v septembri ďalšiu oázu elegancie, kde sa oblieka aj James Bond.

Jesenný manuál súčasného gentlemana

9.10.2015

Kurátor pánskej sekcie magazínu TOP FASHION – Milosh Harajda prináša eklektickú selekciu adries a mien, ktoré vám otvoria dvere do prvej ligy.

milosh
STORE: MEN
Mr. Tom Ford otvoril v septembri ďalšiu oázu elegancie, kde sa oblieka aj James Bond. Butik s monorgramom TF nájdete v Design Districte slnečného Miami a autorsky sa pod neho podpísalo architektoncké štúdio Aranda/Lasch.

TOM_FORD_copy

WEBSITE
Online platforma koncernu LVMH - Nowness.com je môj každodenný zdroj inšpirácie.

NOWNESS_copy


FASHION DESIGNER
Holanďanka Iris van Herpen posúva hranice medzi umením, vedou a módnou tvorbou. Jej výtvor Liquid dress presahuje módnu tvorbu a inklinuje k plastike.

iris_van_herpen_copy

RESTAURANT
Cecconi's West Hollywood je miesto, kde najradšej začínam svoje rána v Los Angeles.

cecconis_copy

FURNITURE
Rick Owens svojou líniou nábytku zotrel hranicu medzi umením a úžitkovým dizajnom.

Rick_Owens_Furniture

STORE: WOMEN
Butik Victorie Beckham v srdci londýnskej Mayfair je architektonicky aj konceptuálne fúziou luxusného butiku a prémiovej galérie moderného umenia.

Victoria-Beckham_London_metalocus_10_1280

WATCH
Hodinky Eclipse D'Or od Patek Philippe sú mojou motiváciou tvrdo pracovať. Predáva ich Carollinum a Pařížskej ulici v Prahe.


PATEK_PHILIPPE_GOLDEN_ELLIPSE


ARCHITECTURE
Kaufmann House v Palm Springs, ktorý navrhol Richard Neutra je dokonalou vzorkou nadčasovej minimalistickej architektúry a jeden z nezabudnuteľných zážitkov.

kaufmann_house_copy

Nové Miloshove tipy nájdete aj v aktuálnom TOP FASHION jeseň-zima 2015/2016, ktoré nájdete u každého dobrého predajcu tlače na Slovensku aj v Českej republike.
Alebo objednávajte priamo od nás.



    2646

    Súvisiace články