Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

archive / 10. máj 2021

Narodeninová oslava s Answear: Špeciálne kolaborácie & darček

Naša obľúbená módna destinácia Answear oslavuje už 10.narodeniny! Tento významný míľnik vo svojom živote sa navyše rozhodla osláviť skutočne výnimočne - v spolupráci s obľúbenými značkami si pre nás pripravila limitované kolaborácie, ale aj darček v podobe zliav!

Narodeninová oslava s Answear: Špeciálne kolaborácie & darček

Špeciálne kolekcie vznikli v spolupráci so značkami Hugo, Guess a Answear.LAB. Každá z nich pripravila limitované edície kúskov, ktoré odrážajú ich estetiku a dostupné sú exkluzívne na platforme Answear.sk.

 

Odvážte sa snívať s Answear.LAB

Answear.LAB je značka z dielne Answear a pravidelne prináša to najlepšie z aktuálnych trendov, ale aj nadčasovej módy. Teraz nás svojou narodeninovou kolekciou pozýva snívať. Nájdeme v nej klasické, ženské kúsky plné sofsitikovaných siluet a farieb ako biela, béžová či karamelová a pastelovo modrá. Vďaka materiálom ako koža, modal či hodváb sú jednotlivé kúsky nielen dizajnovo pútavé, ale aj príjemné a nositeľné. Tieto kúsky zároveň odrážajú štýl módnych ikon ako Caroline de Maigret, Annie Lennox či Giovanny Batagllie. Každá z nich je síce iná, no svojim spôsobom ženská a presne to je cieľom tejto kolekcie - nájsť svoj štýl a zabaviť sa módou pomocou protikladov a kontrastov.

10 urodziny Answear1391R

 

 

Objavte európske metropoly s Guess

Estetika značky Guess je každému dobre známa. Ležérnosť a športové prvky s dávkou ženkosti sú presne to, čo do moderných šatníkov skvelo zapadá. V tejto kolekcii Guess pretvorilo jedno zo svojich ikonických tričiek s logom - trojuholníkom, do ktorého ukryla názvy hlavných miest v Európe, kde Answear pôsobí. Klasické tričká sú skvelou voľbou na každodenné nosenie pretože ide o veľmi univerzálny model jednoducho kombinovateľný s takmer čímkoľvek. Či už k nemu doplníte koženú sukňu zo špeciálnej kolekcie od Answear.LAB alebo stavíte na klasické džínsy, váš outfit bude chic.

10 urodziny Answear1213R

 

 

Sloboda v komforte s Hugo

Ešte väčšiu stylingovú slobodu si môžete dopriať vďaka limitovanej edícii Hugo, ktorá stavila na komfort a ležérny štýl. Ani tepláky a mikiny však nemusia byť nudné, čoho dôkazom je práve táto kolekcia využívajúca najobľúbenejšie modely mikiny a teplákov. Zdobí ich klasické logo Hugo, ktoré však bolo ozvláštnené zaujímavým detailom v podobe lepiacej pásky. Vďaka farebnej palete založenej na bielej, tmavomodrej a sivej ide o veľmi univerzálne kúsky, ktoré sa vám budú jednoducho kombinovať a nosiť. Samozrejmosťou je aj priestor na experimenty, ktoré vám tieto kúsky poskytujú.

10 urodziny Answear0913R

 

Obdarujte seba!

Aká by to bolo oslava narodenín bez darčekov? Chýbať nemôžu ani pri 10. výročí značky, avšak tentokrát obdaruje oslávenec. Módny online store Answear.sk si totiž pripravil špeciálnu 25% zľavu, s ktorou nás pozýva osláviť jeho narodeniny. Vo výbere produktov si každý nájde to svoje a čo je najlepšie, každý deň až do 16.5. do ponuky pribúdajú nové a nové kúsky. Vystriehnite si svoj vysnívaný model aj vy - nájdete ich na https://answear.sk/s/narodeniny-answear

 

Naše tipy:

GAPmikina GAP, predáva answear.sk  Karl Lagerfeldbalerínky Karl Lagerfeld, predáva answear.sk  Miss Sixtyšaty Miss Sixty, predáva answear.sk 

 

Všetko najlepšie Answear! Tešíme sa na ďalšie roky plné štýlových kúskov.

 

Foto: Answear

 

760

Súvisiace články