Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

archive / 10. máj 2021

Čaro zlatej hodinky v kozmetike La Prairie

Vo FAnn parfumérií častokrát natrafíme na skutočné poklady, či už v starostlivosti o pleť alebo dekoratívnej kozmetiky a doplnkov. Tentokrát sme podľahli novej línii Pure Gold od švajčiarskej značky La Prairie, ktorá bola inšpirovaná čarom zlatej hodinky.

Čaro zlatej hodinky v kozmetike La Prairie

Vo FAnn parfumérií častokrát natrafíme na skutočné poklady, či už v starostlivosti o pleť alebo dekoratívnej kozmetiky a doplnkov. Tentokrát sme podľahli novej línii Pure Gold od švajčiarskej značky La Prairie, ktorá bola inšpirovaná čarom zlatej hodinky. Jej zlatistú žiaru dokáže rozptýliť na našej pleti vďaka unikátnemu využitiu zlatých častíc.

Čaro golden hour nám je všetkým známe. Fotografi čakajú na tých pár minút najkrajšieho zlatistého svetla, ktoré dokáže dodať mágiu každému záberu, romantické duše zase obdivujú jeho hĺbku a tajomnosť zároveň. Vo svetle zlatej hodinky jednoducho všetko vyzerá lepšie. Týmto zlatým svetlom, ktoré dokáže aj navšednešjí deň premeniť na zážitok sa inšpirovala aj línia Pure Gold od švajčiarskej značky La Prairie.

Sila zlata

Unikátna krása zlatej hodinky je teraz pretvorená do línie Pure Gold, ktorá predstavuje produkty zahaľujúce pleť do jasu a žiary. Vytvára však prirodzený efekt a evokuje krásu zvnútra. Dosahuje to vďaka výnimočnej zložke, ktorá dokáže pleti dodať krásu zvnútra - zlato.

Tento vzácny kov s luxusnými odleskami evokuje práve čarovnú zlatú hodinku na vrcholoch Švajčiarských Álp, čo značku La Prairie inšpirovalo vytvoriť túto líniu. Zlato navyše vyniká vlastnosťami, ktoré by ste v iných mineráloch hľadali márne a práve jeho zloženie sa stará o nenapodobiteľnú farbu, žiaru a schopnosť odrážať svetlo. Vďaka obsiahnutým elektrónom dokáže absorbovať modré svetlo, ktoré odráža vo forme zlatistého jasu, čo dokáže ponúknuť aj pleti.

La Prairie Pure Gold Radiance Serum textureTextúra Pure Gold Radiance Serum

Zlaté častice tiež napomáhajú aktívnym látkam, aby prenikali hlbšie do pokožky. Takto pleť získava lepšiu výživu, čoho dôsledkom je krásne prežiarená, vitálna a krásna pleť. Tento systém rozpytlu látok využíva značka La Prairie vďaka novej technológii Pure Gold Diffusion System, ktorú vyvinula pre líniu Pure Gold. Pleť vďaka tomu nielenže získava okamžitý jas, ale aj lepšie absorbuje aktívne látky.

3-fázový zlatý systém

Pure Gold Diffusion System funguje v 3 fázach. V prvej sa uvoľnia zlaté častice na povrch pleti, ktoré jej dodajú žiaru a jas. Vďaka nim však prenikne do vnútra pleti výdatná dávka aktívnych látok. Týmto sa v pleti odštartuje druhá fáza, kedy pleť absorbuje potrebnú výživu. Nakoniec sa spustí postupné uvoľňovanie látok, ktoré sa oddeľujú od zlatých častíc a prenikajú do hĺbky pleti, čím podporujú jej dlhodobú výživu a regeneráciu. Výsledkom je nielen krásne rozžiarená, ale aj vyživená pleť.

La Prairie Pure Gold range PR

Línia Pure Gold

Tak, ako pri každom produkte značky La Prairie, aj línia Pure Gold je zážitkom pre všetky zmysly. Kombinácia zlatých zložiek, charakteristickej vône a vízie zlatej hodinky tak predstavuje luxusný rituál na starostlivosť o pleť. Medzi produktami nájdete pleťové sérum Gold Concetrate, krém Pure Gold Radiance a očný krém Pure Gold Radiance Eye Cream. Ihneď po ich použití sa tak môžete tešiť z mladistvého jasu, ktorý však bude vyžarovať zvnútra pleti. Postupom času však uvidíte aj výrazné zlepšenie celkového stavu pokožky.

La Prairie Pure Gold Radiance Serum PR

Pure Gold Radiance Concentrate je koncentrované sérum založené na systéme Pure Gold Diffusion System, ktoré poskytuje okamžité, ale aj dlhodobé benefity pre pleť. Vyhladzuje, zjemňuje štruktúru, revitalizuje vzhľad a zjednocuje tón pleti. Nehovoriac o žiare, ktorú pleti dodáva.

La Prairie Pure Gold Radiance Cream PR

Krém Pure Gold Radiance Cream takisto využíva systém na rozptyl látok, vďaka čomu pomáha pleti získať vitalitu. V kombinácii s koncetrátom tvorí synergický efekt pre dosiahnutie optimálneho vzhľadu, mladistvej pokožky a zdravo pôsobiaceho jasu. Vďaka tomu, že pomáha do pleti dopĺňať aktívne látky tiež zabezpečuje dlhodobú hydratáciua výživu.

La Prairie Pure Gold Radiance Eye Cream PR

Špeciálne pre očné okolie bol navrhnutý krém Pure Radiance Eye Cream, ktorý sa stará o citlivú oblasť na našej tvári. Využíva však rovnaký zlatý systém a preto dosahuje maximálne prežiarenú pokožku, ale aj intenzívnu hydratáciu a postupne aj celkové zlepšenie vzhľadu a štruktúry.

Líniu Pure Gold značky La Prairie nájdete v pobočkách FAnn parfumérií po celom Slovensku, ale aj online na stránke www.fann.sk.

Foto: FAnn, La Prairie

    603

    Súvisiace články