Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 20. september 2021

Ako nosiť čiernu na jeseň?

Čierna farba vyzerá v každom materiáli a štruktúre inak, čo nám dáva široké možnosti jej nosenia. Dokáže vyzerať elegantne, žensky, ale aj punkovo a športovo.

Ako nosiť čiernu na jeseň?

 Čierna farba vyzerá v každom materiáli a štruktúre inak, čo nám dáva široké možnosti jej nosenia. Dokáže vyzerať elegantne, žensky, ale aj punkovo a športovo. Jeseň je ideálne obdobie pre túto farbu aj z toho hľadiska, že nám umožňuje vytvárať zaujímavé vrstvy a kombinácie. Inšpirujte sa štýlovými dámami z Instagramu, ktoré nám ukazujú kreatívne možnosti nosenia čiernej farby na jeseň.

@giuliatordini

Keď sa povie čierna, mnohým z nás ako prvé napadne koža. V jesennom období je to práve čierna koža, po čom siahajú mnohé ženy. Nosí sa v podobe bundy, saka, ale samozrejme aj topánok a kabeliek. Báť sa však nemusíte ani kožených nohavíc, šortiek či sukní, ktoré sú práve na jesenné obdobie skveloua zároveň štýlovou voľbou.

Čierna džínsovina má však v jesennom šatníku takisto dôležité miesto. Nielenže sa jednoducho kombinuje, je veľmi pohodlná a zase úplne iná ako klasická modrá. Doplniť ju môžete napríklad aj kožou, s ktorou tvorí skvelý pár.

Počas jesene už pomaly začíname vyťahovať aj rôzne pleteniny a preto je skvelý čas na to, aby sme si konečne naplno vychutnali pletené šaty, ktoré patria k najobľúbenejším kúskom už od jari a ich popularita vôbec neustupuje. Pletené šaty v čiernej farbe sú univerzálnym, jednoducho kombinovateľným kúskom, ktorý pokojne môžete zladiť do rôznych štýlov - v kombinácii s koženou bundou bude vyzerať chic a moderne s punkovým nádychom, zatiaľ čo so sakom pôjde o elegantný outfit.

Zabudnúť nemôžeme ani na kúsok, akým je sako, či už preferujete oversized, predĺžený alebo klasický model, v čiernej farbe ide o must-have, základný kúsok do každého šatníka práve vďaka svojej kombinovateľnosti. Skvelo sa hodí ku saténovým šatám, s ktorými na jeseň tvorí štýlovú dvojicu, ale zapadne aj ku klasickým džínsom, nielen v čiernej farbe.

Čierna farba jednoducho ponúka širokémožnosti kombinácií, všetko zláleží len na vašom štýle, preferenciách a odvahe kombinovať. Čierny outfit vôbec nemusí byť mdlý a nezaujímavý, práve naopak, má byť výrazný a osobitý.

Foto: Instagram

821

Súvisiace články