Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 21. september 2021

Objavte jesennú obuv na každú príležitosť s ECCO Shoes

Móda dnes už pomaly ani nepozná pravidlá, hranice formálneho a neformálneho, elegantného a ležerného sa stierajú, čím pokrývajú nové, univerzálne potreby všetkých milovníkov módy. Jesenné trendy sa preto budú niesť na nedbalosti, nadčasovosti a jednoduchej kombinovateľnosti.

Objavte jesennú obuv na každú príležitosť s ECCO Shoes

Móda dnes už pomaly ani nepozná pravidlá, hranice formálneho a neformálneho, elegantného a ležerného sa stierajú, čím pokrývajú nové, univerzálne potreby všetkých milovníkov módy. Jesenné trendy sa preto budú niesť na nedbalosti, nadčasovosti a jednoduchej kombinovateľnosti. Presne takéto topánky nájdete v ponuke ECCO Shoes.

Značka ECCO predstavuje v rámci svojej jesennej kolekcie dámske modely, ktoré prepájajú všetko, čo je v dnešnej móde dôležité - multifunkčnosť s nadčasovosťou. Kvalita a dizajn, ktoré sa v tých modeloch stretávajú sú dôležitými piliermi moderného šatníka, vďaka čomu nájdu jednotlivé kúsky široké možnosti využitia. Kolekcia ECCO MODTRAY je však nielen funkčná, je hravá a jednoducho nositeľná, čo umožňuje nielen jednoduché kombinácie, ale zároveň aj podporuje experimentovanie s vlastnými outfitmi a sebavyjadrenie prostredníctvom módy.

 

Klasika s mnohými tvárami

Jesennú kolekciu tvoria modely, ktoré sa stanú základom vášho šatníka počas tohto ročného obdobia. Každý z nich bol navrhnutý tak, aby sa dal nosiť od rána do večera, či už sa chystáte do práce, na kávu s kamarátkou alebo na pracovnú akciu. V každej kombinácii outfitov vynikne iná stránka modelu podľa toho, aký styling zvolíte.

Nadčasové siluety sú založené na jednoduchých líniách, kvalite a precízne vypracovaných detailoch s prímesou moderného ducha. Tešiť sa tak môžete na aktuálne veľmi obľúbené masívne modely, ktoré sú inšpirované pracovnými kúskami, ich odolnosťou a spoľahlivosťou, avšak dotvorené sú prémiovými materiálmi a elegantnými prvkami, čo ich posúva o level vyššie.

DSC 6964 min

Kvalita, na ktorú sa môžete spoľahnúť

Modely sú vyrobené z poctivej, kvalitnej usne, ktorá je známa svojim komfortom, ale aj krásou a odolnosťou. Z ponuky si môžete vybrať nielen z rôznych štruktúr, či už preferujete hladký povrch, alebo zamatový povrch brúsenej kože. Takéto topánky sa veľmi jednoducho kombinujú, v outfite ich môžete využiť na elegantný, dievčenský, formálny či dokonca športový alebo punkový look.

DSC 5504 min  DSC 5759 1080x1920px min 

Topánky ECCO sú investícia, ktorá sa vám v priebehu života vráti. Na ich kvalitu a nestarnúcu krásu sa totiž budete môcť spoľahnúť počas dlhých rokov, pri rôznych príležitostiach a na najrôznejšie spôsoby. Kolekcia ECCO MODTRAY prichádza do predaja v septembri a je dostupná nielen v butikoch ECCO shoes , ale aj online na e-shope značky.

foto © linda kisková bohušová
video © martin ondruš

936

Súvisiace články